Bütçe
<1000 TL
Tuneex'in siyah standını aldım. En son yükseltme kademesinde çok rahat ediyordum. Monitör aldıktan sonra en ufak kademesine çekip monitörün yanına koydum laptopu. En azından hava girişi rahat oluyor. Bütçe ayırabilirim dersen Trendyol'da Memo FL08 var. Hem fanlı, hem de toz filtreli bir stand. Masaüstü bilgisayara geçme planım olduğu için almayacağım ama uzun bir süre daha laptopla kalacak olursam kesinlikle bu standı alacağım.
Tuneex aldım bende dün gece sipariş verdim. Ben laptop klavyesini kullanacağım. Laptop klavyesinde rahat kullanılabilir mi? 3. veya 4. kademe de.

Tuneex aldım bende dün gece sipariş verdim. Ben laptop klavyesini kullanacağım. Laptop klavyesinde rahat kullanılabilir mi? 3. veya 4. kademe de.
Ben harici klavyeyle kullanıyorum. Ancak bileğin veya kolunun bir kısmı havada kalacağı için bir süreden sonra rahatsız edebilir.

Onların rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum. Sallanmaması önemli hocam. Laptop sallanıyor mu üstünde klavye ile bi şeyler yazarken vs.
Benim laptop tahmini 3 kilo geliyor. Yazı yazarken sallanmadı hiç. Daha hafif laptopla da sallanacağını sanmıyorum. Malzeme kalitesi biraz adi hissettiriyor ama üzerindeki silikonlar zemini iyi tutuyor.