Annemden gizlice kedi maması almasını istedim, pahalı ve vitaminli kaliteli olanlardan. Onlardan gönderirse artık. Annem ve babam 2009'da boşanmışlardı zaten. Ayrılar. Annesiz büyüdüm, babamla yaşıyorum uzun bir süredir.

Aşı, kedinin ömrünü kısaltmaz tam tersi ömrünü uzatır.
Ya şu Covid aşıları yüzünden beyinde pıhtı atma ve ölme vakalarında ciddi artış olduğu için sanırım babamda aşı fobisi gelişti.

"O zaman git kendi paranı kazan! Param yok, emekli maaşına zam gelmiyor yeterince, alamıyorum mama!" diyordu.

Bütçe sorununuz varsa ilinizdeki evcil hayvan sahiplendiren Facebook gruplarına durumu izah edin. Elbet gönüllü bir hayvansever yardımcı olacaktır.

Aynısı benim peder de mevcut kalitesiz yem alıyordu muhabbet kuşuna kolay bir hareketi bile yapamıyordu. Sonra gittim kaliteli düzgün bir yem aldım hayvanın yürüyüşü ötmesi değişti. Keşke düzgün bir aile seçebilsek.
Ailem böyle olmasa ben şu anda gerçek hayatta arkadaşsız ve yalnız da kalmazdım.

Bütçe sorununuz varsa ilinizdeki evcil hayvan sahiplendiren Facebook gruplarına durumu izah edin. Elbet gönüllü bir hayvansever yardımcı olacaktır.
Babama bunları diyince bana "manyak" demeye başlıyor. Sen takmışsın kafayı diyor. Ben kedimin her şeyini düşünüyorum diyor. Bu mu her şeyini düşünmek? Ben bile babamdan daha bilinçliyim ve daha akıllıyım.

Ben kedimin her şeyini düşünüyorum diyor.

Elbet düşüneceğiz, evcil bir hayvan sonuçta. O da biz insanlar gibi nefes alıyor... Düşünce biçimi çok yanlış. Dediğim gibi o bahsettiğim türde Facebook gruplarına girip yardım isteyin, elbet birisi yardımcı olur. Hatta bu yöntemle bile kedinize ücretsiz aşı bile yaptırabilirsiniz. Benim yapmışlığım var maddi durumu iyi olmayanın birisinin kedisine, o yüzden diyorum.

Elbet düşüneceğiz, evcil bir hayvan sonuçta. O da biz insanlar gibi nefes alıyor... Düşünce biçimi çok yanlış. Dediğim gibi o bahsettiğim türde Facebook gruplarına girip yardım isteyin, elbet birisi yardımcı olur. Hatta bu yöntemle bile kedinize ücretsiz aşı bile yaptırabilirsiniz. Benim yapmışlığım var maddi durumu iyi olmayanın birisinin kedisine, o yüzden diyorum.
Yani kedimi düşündüğünü sanıyor ama düşünmüyor onu ima etmeye çalıştım.

Ailem böyle olmasa ben şu anda gerçek hayatta arkadaşsız ve yalnız da kalmazdım.

Babama bunları diyince bana "manyak" demeye başlıyor. Sen takmışsın kafayı diyor. Ben kedimin her şeyini düşünüyorum diyor. Bu mu her şeyini düşünmek? Ben bile babamdan daha bilinçliyim ve daha akıllıyım.
Hayvanları babama emanet etmiştim 1 aylığına geldiğimde bir tane hayvanım felç olup ölmüştü..

17 yaşındaki bir kediye çok dikkatli bakmanız ve kaliteli mamalarla beslemeniz lazım. O beş para etmez salam vs yedirilmemeli. Aşılar da faydalı tabii ki. Babanız bilgisiz ve söylediği şeyler saçma.

Son düzenleyen: Moderatör: