176.000 TL'ye toplanan R7 9800X3D & RTX 5080 sistem nasıl?

Bütçe
176 bin tl
Aynı sistemlere sahibiz neredeyse, güzel ürünler. 1250W çok fazla değil mi?

İleriyi düşünerek aldım. Ekran kartını yenilersem diye.

Aşırı gereksiz, pahalı parçalardan oluşuyor; lükse kaçmış biraz. Bu kadar lüks parçalar yerine RAM’i daha güzel seçilebilirdi, ama sağlık olsun, hayırlı olsun.
Hocam hiç bulamadım. Hatta cuma günü indirimlerine de baktım ama demek bana rast gelmedi.

Hangi parçaya ne kadar ödediniz?

ASUS'un teknik servisi rezalet bu arada. Gen5 ile gen5.1 arasında dağlar kadar fark yok, kabloyu ikisinde de tam oturtmak zorundasınız zaten.

Ekran kartı 81 bin, soğutucu 3500 TL, işlemci 23 bin TL, kasa 8 bin, 24 bin RAM, 9500 SSD, PSU 11 bin, 49 bin de monitöre verdim. Küsuratı yazmadım.

Hocam, ne kadar para verirse versin, monitöre o kadar para vermek yerine gidip 5090’lı bir sistem toplanırdı; içim cız etti.
Monitör benim için önemli hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı 81 bin, soğutucu 3500 TL, işlemci 23 bin TL, kasa 8 bin, 24 bin RAM, 9500 SSD, PSU 11 bin, 49 bin de monitöre verdim. Küsuratı yazmadım.

Monitör benim için önemli hocam.
Hocam, ne kadar önemli olursa olsun, 30k’ya yine baba bir monitör alıp gidip 5090’lı premium bir kasa toplardınız. Neyse, olan olmuş artık; hayırlı olsun.

Monitör yanlış olmuş ASUS ROG STRIX XG27UCDMg olacak. Hocam yayıncı değilim render la hiç işim olmadı. Oyun için sadece.

Hocam, ne kadar önemli olursa olsun, 30K'ya yine baba bir monitör alıp gidip 5090'lı premium bir kasa toplardınız. Neyse, olan olmuş artık; hayırlı olsun.

Hocam OLED olsun ama yanmaya karşı dayanıklı olsun dedim. Ben aldığımda en uygun fiyatlar böyleydi. Neden kısabilirdim ekran kartı olarak 64 bine inna vardı tercih etmedim. Buhar odası ve 2 BIOS yoktu. RAM olarak aldığım zaman en uygunu buydu. Good RAM gibi bilmediğim markalar almak istemedim. Yani daha uygun ekran kartı ve OLED ekran alınabilirdi. Ben olacaksa iyisi olsun dedim. 5090 alıp ekrandan kısabilirdim. Düşündüm de ama 180 FPS olsun 210 olmasın ekran kalitesi benim için önemli deyip buna karar kıldım.

Bu bütçeye yine 5090 bir sistem alabilirdiniz, keşke “en iyisi olsun” düşüncenizi ekran kartına ve işlemciye de yansıtsaydınız.

Bu bütçeye yine 5090 bir sistem alabilirdiniz, keşke “en iyisi olsun” düşüncenizi ekran kartına ve işlemciye de yansıtsaydınız.

5090 alıp ekrandan kısabilirdim. Düşündüm de ama 180 FPS olsun 210 olmasın ekran kalitesi benim için önemli deyip buna karar kıldım. Hanım bu fiyata çıkdığımı bilmiyor daha da abartmayayım dedim

Hayırlı olsun, tekrardan iyi günlerde kullanın; ama işte o keşkeler aklımdan çıkmıyor, hocam.

Hayırlı olsun, tekrardan iyi günlerde kullanın; ama işte o keşkeler aklımdan çıkmıyor, hocam.

Sağ olun hocam keşkelere kafayı taksak takacak çok daha önemli şeyler var hocam. Aldığım ekran kartı 81 iken 88 olmuş aldığım yerde 1 haftada olan bu. 1 aya ne olur? Allah kullanmayı nasip etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ekran kartını kullanıyoruz, hocam; ben çok memnunum. İşlemcide sizinki bir tık daha üstün. Hayırlı olsun, tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…