18.000 BTU klima tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ümay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 49
  • Etiketler Etiketler
    klima tavsiyesi

Ümay

Çalışkan
15 yıldır kullandığımız 18.000 BTU Arçelik 18064 inverter klimamız hakkı rahmetine kavuştu. Cihaz açılıyordu ama sıcak üflemiyordu defrost yapıyor gibi olup bir süre sonra kendi kendine kapanıyordu biz de Arçelik servisini çağırdık ve sorunun kompresör kaynaklı olduğunu ve 20k+ üzerinde masraf çıkacağını yenisini almamızın daha mantıklı olduğunu söyledi ve bu klima için 1000 TL teklif etti sökümü kendisi yapacak henüz tamam demedik iyi bir teklif mi bilmiyoruz. Sizden maksimum 30-40k fiyat aralığında olan 18.000 BTU klima tavsiyesi istiyorum. 15 yıldır Arçelik kullandığımız için annem tekrar Arçelik alma taraftarı çünkü servis konusunda iyi hizmet sağlıyorlar incelediğimiz klima 18325. Bu bütçe aralığında olan diğer markalara da açığız Adem Helvacının dediğine göre sanırım Airfel ltxm50n daha iyi birkaç güne askere gideceğim için araştıracak çok uzun zamanım yok bir an önce halletmek istiyorum çünkü hem şu an hem yazın bir klimaya ihtiyacımız var. Yardımlarınızı bekliyorum.

15 yıldır kullandığımız 18.000 BTU Arçelik 18064 inverter klimamız hakkı rahmetine kavuştu. Cihaz açılıyordu ama sıcak üflemiyordu defrost yapıyor gibi olup bir süre sonra kendi kendine kapanıyordu biz de Arçelik servisini çağırdık ve sorunun kompresör kaynaklı olduğunu ve 20k+ üzerinde masraf çıkacağını yenisini almamızın daha mantıklı olduğunu söyledi ve bu klima için 1000 TL teklif etti sökümü kendisi yapacak henüz tamam demedik iyi bir teklif mi bilmiyoruz. Sizden maksimum 30-40k fiyat aralığında olan 18.000 BTU klima tavsiyesi istiyorum. 15 yıldır Arçelik kullandığımız için annem tekrar Arçelik alma taraftarı çünkü servis konusunda iyi hizmet sağlıyorlar incelediğimiz klima 18325. Bu bütçe aralığında olan diğer markalara da açığız Adem Helvacının dediğine göre sanırım Airfel ltxm50n daha iyi birkaç güne askere gideceğim için araştıracak çok uzun zamanım yok bir an önce halletmek istiyorum çünkü hem şu an hem yazın bir klimaya ihtiyacımız var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Elbette, 18.000 BTU kapasitesine sahip ve 30-40k fiyat aralığında olan klimalar için bazı önerilerde bulunabilirim. İşte dikkate alabileceğiniz markalar ve modeller:

1. Arçelik 18325
- Yorum: Bu model, Arçelik'in güvenilirliğini taşıyor ve servis kalitesi açısından iyi bir tercih olabilir. Uzun yıllar kullanmayı düşündüğünüz için markaya olan bağlılığınızı devam ettirmek mantıklı.

2. Airfel LTXM50N
- Yorum: Adem Helvaci'nın önerisi. Performans açısından genellikle olumlu yorumlar alıyor. Enerji verimliliği yüksek, fakat servis ağı hakkında araştırma yapmalısınız.

3. Vestel A++ 18000
- Yorum: Enerji tasarrufu sunması ve uygun fiyatlı olması sebebiyle tercih edilebilir. Vestel'in yaygın servis ağı var.

4. Samsung Wind-Free 18000
- Yorum: Modern teknolojilerle donatılmış bir modeldir, sessiz çalışmasıyla dikkat çeker. Samsung'un uzun süreli hizmet sunması da avantaj.

5. LG Dual Inverter 18000
- Yorum: Dual inverter teknolojisiyle enerji tasarrufu sağlarken, hızlı soğutma özelliği sunar. İyi bir servis ağına sahip.

Adım Adım Karar Verme Süreci:
  • Yukarıdaki modelleri inceleyin; özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırın.
  • Markaların internet sitelerinden veya yerel mağazalardan kullanıcı yorumlarını okuyun.
  • Yakınınızdaki bayilerden fiyat teklifleri alın.
  • Hızlı bir karar vermeniz gerekiyorsa, en fazla iki model seçip, o modellerin fiyatlarını ve servis durumunu hızlıca kontrol edin.

Bu önerilere göre hareket ederek, ihtiyaçlarınıza uygun bir klima bulabilirsiniz.

Geri
Yukarı Alt