18.300 TL'ye Samsung Galaxy A36 5G 256 GB alınır mı?

fatih terim

Uzman
18.300 TL'ye geliyor, peşin fiyatına alışveriş kredisi ile 9 ay taksit.

Almazdım ya. Başka alternatiflere bak ya da bütçe yükselt. Mesela 4K daha yükseltirsen iyi olur.
Gerek yok şahsıma değil anneme alıcam annem de kendini bildi bileli Samsung kullanıyor gayet yeterli özellikleri kendisi için. Fiyat konusunda bi soruydu aslında bu konu.

16K'ya oldugu donem vardi. 128'i halen o para. Yeter diyorsaniz 128 de alabilirsiniz. Bence alinabilir, cunku dediginiz gibi gunluk is icin kamera disinda uzmez ve Samsung sonucta. Uzun yillar guncelleme isi sorun olmayacaktir.

Değmez işte hocam. Çok ısınan model. Oyun oynamasa bile ısınır sorunlu Samsung üretimi.
Hocam 6 Gen 3 var cihazda o kadar da isinan bir SoC degil. Cihaz bende var ayrica Fortnite oynuyorum 60FPS ayarinda o kadar isinmiyor. Gunluk kullanimda zaten hic isinmiyor, S21 FE cihazim mesela buna gore yaniyordu disarida gezerken cebimde bile. Ama bu telefonda oyle bir sorun yok, gayet serin stabil calisiyor. Tek eksisi kamera diyebilirim. O da normal, orta segment cihazi.

Gerek yok şahsıma değil anneme alıcam annem de kendini bildi bileli Samsung kullanıyor gayet yeterli özellikleri kendisi için. Fiyat konusunda bi soruydu aslında bu konu.
Alabilirsiniz.

Alternatif olarak Realme 12+ ve CMF Phone 1'e bakabilirsiniz.

Samsung'un kötü dökümü var. Bu ona göre Vapor chamber ve daha az ısıyı ileten malzemeye sahip.

A36'nın 128'liğini kullanıyorum, pek bi' sorun yaşamadım.

Kullandığım cihazı savunuyor gibi olmayayım ama günlük kullanımda (60Hz yenileme hızı ve güç tasarrufuyla) hiç ısındığını görmedim.

Debloat edilmiş + 60Hz + güç tasarrufu ile Full mobil veride 8 - 9 saat ve Full Wi-Fi'da 11 saati gördüğü bile oluyor (%15 ≈ %20 ile %80 arası kullanıyorum.).

Yük altındaki durumu hakkında @umut cevap vermiş, cihazdaki Vapor Chamber boyutu S24+ ile aynı boyutta bu arada. Ben yüke sokmadım ama, onu söyleyeyim .

Samsung'un kötü dökümü var. Bu ona göre Vapor chamber ve daha az ısıyı ileten malzemeye sahip.

Değmez işte hocam. Çok ısınan model. Oyun oynamasa bile ısınır sorunlu Samsung üretimi.

Almazdım ya. Başka alternatiflere bak ya da bütçe yükselt. Mesela 4K daha yükseltirsen iyi olur.

Kadın 10 senedir falan J7 Pro kullanıyor telefon daha 1 gün şarjı rahat çıkarıyor çok da kasmaya gerek yok hocam bence ya Genshin Impact oynayacak hali yok ya. Telefon çok eskidi donuyor artık hediye alayım dedim ki görünüşe bakılırsa alacağım gibi yorumlarınız için teşekkürler.

Ayrıca İnfinix gibi garip garip firma ürünleri üreten adamların telefonlarının yanında ilk defa "Samsung üretimi" gibi bi cümle duydum şahsen saçma olmuş kendi görüşüm üzerinden. Ne gibi tecrübe edindin ki bu görüşe sahipsin detaylandırma şansın var mı?

S22 kullanıyorum. Samsung dökümü çipe sahip. Bende aman aman oyun oynamıyorum ama cihazın ortalama sıcaklığı 47-50 derece. Bu sıcaklık günlük kullanımdaki sıcaklığı.
Ben sana Infinix gibi pazar payı düşük firmanın cihazlarını al demiyorum zaten. Bu cihaz yerine biraz daha farklı cihaz bak dedim.
Çünkü bu da S22'deki çiple benzer döküme sahip. Kullananların çoğunluğu ısındığını söylüyor (günlük kullanımda, oyun değil) ve bu da performans kaybı demek. Yani annenize sıfır kasmaz donmaz diye alacağınız cihazda ısınma sorunları yaşama ihtimaliniz var.
Her Samsung üretimli çip öyle değil ama bunlar sorunlu üretime sahip çipler. Kalın ve Vapor chamber olduğundan belki S22 kadar kötü olmaz ya da hissetmeyebilir ancak cihaz içerde çok ısındığından performans kaybı yaşayabilir.
Ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum yani.
Mesela 20k bütçede M8 Pro 7S gen 4 çipli onu öneririm. Ayarlardan DNS yazın başka bir şey yapmazsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…