fatih terim
Uzman
18.300 TL'ye geliyor, peşin fiyatına alışveriş kredisi ile 9 ay taksit.
18.300 TL'ye geliyor, peşin fiyatına alışveriş kredisi ile 9 ay taksit.
Gerek yok şahsıma değil anneme alıcam annem de kendini bildi bileli Samsung kullanıyor gayet yeterli özellikleri kendisi için. Fiyat konusunda bi soruydu aslında bu konu.Almazdım ya. Başka alternatiflere bak ya da bütçe yükselt. Mesela 4K daha yükseltirsen iyi olur.
Gerek yok şahsıma değil anneme alacağım annem de kendini bildi bileli Samsung kullanıyor gayet yeterli özellikleri kendisi için. Fiyat konusunda bir soruydu aslında bu konu.
Hocam 6 Gen 3 var cihazda o kadar da isinan bir SoC degil. Cihaz bende var ayrica Fortnite oynuyorum 60FPS ayarinda o kadar isinmiyor. Gunluk kullanimda zaten hic isinmiyor, S21 FE cihazim mesela buna gore yaniyordu disarida gezerken cebimde bile. Ama bu telefonda oyle bir sorun yok, gayet serin stabil calisiyor. Tek eksisi kamera diyebilirim. O da normal, orta segment cihazi.Değmez işte hocam. Çok ısınan model. Oyun oynamasa bile ısınır sorunlu Samsung üretimi.
Alabilirsiniz.Gerek yok şahsıma değil anneme alıcam annem de kendini bildi bileli Samsung kullanıyor gayet yeterli özellikleri kendisi için. Fiyat konusunda bi soruydu aslında bu konu.
Hocam 6 gen 3 var cihazda o kadar da isinan bir SoC degil. Cihaz bende var ayrica Fortnite oynuyorum 60FPS ayarinda o kadar isinmiyor. Gunluk kullanimda zaten hiç isinmiyor, S21 FE cihazim mesela buna gore yaniyordu disarida gezerken cebimde bile. Ama bu telefonda oyle bir sorun yok, gayet serin stabil calisiyor. Tek eksisi kamera diyebilirim. O da normal, orta segment cihazi.
Samsung'un kötü dökümü var. Bu ona göre Vapor chamber ve daha az ısıyı ileten malzemeye sahip.
Değmez işte hocam. Çok ısınan model. Oyun oynamasa bile ısınır sorunlu Samsung üretimi.
Almazdım ya. Başka alternatiflere bak ya da bütçe yükselt. Mesela 4K daha yükseltirsen iyi olur.
Ayrıca İnfinix gibi garip garip firma ürünleri üreten adamların telefonlarının yanında ilk defa "Samsung üretimi" gibi bi cümle duydum şahsen saçma olmuş kendi görüşüm üzerinden. Ne gibi tecrübe edindin ki bu görüşe sahipsin detaylandırma şansın var mı?Kadın 10 senedir falan J7 Pro kullanıyor telefon daha 1 gün şarjı rahat çıkarıyor çok da kasmaya gerek yok hocam bence ya Genshin Impact oynayacak hali yok ya. Telefon çok eskidi donuyor artık hediye alayım dedim ki görünüşe bakılırsa alacağım gibi yorumlarınız için teşekkürler.
Kadın 10 senedir falan J7 Pro kullanıyor telefon daha 1 gün şarjı rahat çıkarıyor çok da kasmaya gerek yok hocam bence ya Genshin Impact oynayacak hali yok ya. Telefon çok eskidi donuyor artık hediye alayım dedim ki görünüşe bakılırsa alacağım gibi yorumlarınız için teşekkürler.
Ayrıca Infinix gibi garip garip firma ürünleri üreten adamların telefonlarının yanında ilk defa "Samsung üretimi" gibi bir cümle duydum şahsen saçma olmuş kendi görüşüm üzerinden. Ne gibi tecrübe edindin ki bu görüşe sahipsin detaylandırma şansın var mı?