Bütçe
Maksimum 1000 TL

11100

Becerikli
Merhaba,

AliExpress sitesine girip bakayım dedim Aula F75 klavyenin 660 lira (18.97 dolar) fiyatına satıldığını gördüm. Sepete ekledim ama ödemenin 2. aşamasında gümrük, vergi vb. masrafları göremedim. Acaba tüm masraflar dahil kaç paraya gelir? Ayrıca bu klavye bu fiyata AliExpress'te olması normal mi? Dolandırılma ihtimalim var mı? Tahmini teslimat 19 Aralık yazıyor.

Screenshot_20241203_193201_Chrome.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart bilgilerini girdiğin kısımda vergiler, gönderim ücreti vb. ile birlikte toplam fiyatın gözükmesi gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcının ismi ve kendi sayfasının olmaması bile dolandırıcı olduğunu belli ediyor. Üstelik gerçekten yollasa bile kapıda ödemeniz gereken vergi klavyeden kat kat fazla olur.

Merhaba,

AliExpress sitesine girip bakayım dedim Aula F75 klavyenin 660 lira (18.97 dolar) fiyatına satıldığını gördüm. Sepete ekledim ama ödemenin 2. aşamasında gümrük, vergi vb. masrafları göremedim. Acaba tüm masraflar dahil kaç paraya gelir? Ayrıca bu klavye bu fiyata AliExpress'te olması normal mi? Dolandırılma ihtimalim var mı? Tahmini teslimat 19 Aralık yazıyor.

Eki Görüntüle 103924

O satıcıyı tercih etmeyin dolandırıcı. Sahibinden kapalı kutu alabilirsiniz ben o şekilde yaptım.