hxvy0

Yetkin
Yer
I forgot
Papara olayından dolayı banka geçmek istiyorum. Hangi bankalara geçebilirim?

İstediğim özellikler:
  • Internette ve fiziksel alışverişte geçen kart
  • Ara sıra sanal kart açarım, güvenmediğim siteler için
  • Para gönderip/alabilen bir IBAN
  • Spotify vb. cashback (olmasa da olur)

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti BBVA

• Sorduğumda yanlış hatırlamıyorsam bana ayda 5 kere sanal kart oluşturabildiğim söylenmişti.
  • Mastercard/Visa/Troy olarak istediğiniz altyapıyı seçerek kredi kartı ya da banka kartı başvurusunda bulunabiliyorsunuz.
  • Her bankada olduğu gibi bu bankada da para gönderip alabiliyorsunuz.
  • Cashback programı yok.

Ziraat Bankası

• Sanal kart oluşturabiliyorsunuz.
  • Görüntülü görüşmede Mastercard veya Visa istediğinizi belirtirseniz tüm internet sitelerinde geçer.
  • Cashback programı yok fakat görüntülü görüşme ile müşteri olduğumda banka içi havalelerde sıfır masraf ayrıcalığını almıştım, EFT/havalede ise %50 indirimli ücret ödüyorum.

Ziraat Bankası Süper Şube Avantajları

İş Bankası'nda ise sanal kart oluşturabilmek için kredi kartınızın olması gerekiyor :D

Garanti BBVA

• Sorduğumda yanlış hatırlamıyorsam bana ayda 5 kere sanal kart oluşturabildiğim söylenmişti.
  • Mastercard/Visa/Troy olarak istediğiniz altyapıyı seçerek kredi kartı ya da banka kartı başvurusunda bulunabiliyorsunuz.
  • Cashback programı yok.

Ziraat Bankası

• Sanal kart oluşturabiliyorsunuz.
  • Görüntülü görüşmede Mastercard veya Visa istediğinizi belirtirseniz tüm internet sitelerinde geçer.
  • Cashback programı yok fakat görüntülü görüşme ile müşteri olduğumda banka içi havalelerde sıfır masraf ayrıcalığını almıştım, EFT/havalede ise %50 indirimli ücret ödüyorum.

Ziraat Bankası Süper Şube Avantajları

İş Bankası'nda ise sanal kart oluşturabilmek için kredi kartınızın olması gerekiyor :D

Garanti almayı düşünüyorum ya.

Ha bir de Garanti'de kampanya mevcut. Yakınlarınıza bir sorun, eğer Garanti BBVA'da hesapları varsa sizi davet etsinler; hem siz hem de yakınınız 750 TL bonus kazanıyorsunuz. Ben de Garanti almanızı öneririm.

Ailemde 2 kişi garanti kullanıyor, sıkıntı olmaz. Mobil bankacılık var değil mi?

Ha bir de Garanti'de kampanya mevcut. Yakınlarınıza bir sorun, eğer Garanti BBVA'da hesapları varsa sizi davet etsinler; hem siz hem de yakınınız 750 TL bonus kazanıyorsunuz. Ben de Garanti almanızı öneririm.

18 yaş altına geçerli değilmiş. Bir de kayıt olan kişiye de 750 TL geleceği hiçbir yerde yazmıyor.

Ailem hesaptaki para miktarını veya yaptığım harcamaları vs. görebilir mi? Bu da önemli çünkü ailemden gizli çok harcama yapan biriyim veya ailemden gizli para da tutuyorum.

Son düzenleme:
18 yaş altına geçerli değilmiş. Bir de kayıt olan kişiye de 750 TL geleceği hiçbir yerde yazmıyor.

Ailem hesaptaki para miktarını veya yaptığım harcamaları vs. görebilir mi? Bu da önemli çünkü ailemden gizli çok harcama yapan biriyim veya ailemden gizli para da tutuyorum.

?

Dosya Ekleri

• ss.webp
    ss.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 81

İnternette yazmıyordu teşekkürler, ayrıca 18 yaş üstü gereksinimi var mış ki zaten online bankacılıktan 18 yaş altı hesap açılmadığı için kod girilemez.