Hocam benim tek istediğim, adamakıllı limit olmadan ve para kesmeden birilerine para atabilmem ve para gelmesi.

Garanti para gönderirken 6 lira kesiyor. Kuveyt Türk kesmiyor ama bana hesap acmadilar. Biraz fazla tantana yapıyorlar dediğim gibi. Kuveyt Türk de Yapı Kredi atmlerinde bedava günlük 5K çekim limiti var. EFT ücreti almayan bankalar genelde katılım bankaları oluyor. Kuveyt Türk, Albaraka, Türkiye finans, ziraat katılım (ziraat bank değil), vakıf katılım (VakıfBank değil). Profilimde vakıf katılım ile ilgili bir yazı var onu okuyabilirsiniz.

Hocam teşekkürler. Son nokta olarak ne öneriyorsunuz? Enpara, Kuveyt Türk ,Garanti BBVA?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam teşekkürler. Son nokta olarak ne öneriyorsunuz? Enpara, Kuveyt Türk ,Garanti BBVA?

Enpara'yı isteseniz de kendi adınıza açamazsınız.
Garanti, EFT'ye komisyon alıyor; bunu istemediğinizi söylediniz.
Kuveyt Türk'e hesap açarken 2 veli ile giderseniz o kadar sorun çıkarır mı bilmiyorum. Telefonla şubeyi arayıp sorabilirsiniz.

Bence en mantıklısı Kuveyt Türk. Olmazsa Garanti.

Enpara'yı isteseniz de kendi adınıza açamazsınız.
Garanti, EFT'ye komisyon alıyor; bunu istemediğinizi söylediniz.
Kuveyt Türk'e hesap açarken 2 veli ile giderseniz o kadar sorun çıkarır mı bilmiyorum. Telefonla şubeyi arayıp sorabilirsiniz.

Bence en mantıklısı Kuveyt Türk. Olmazsa Garanti.
Hocam "Garanti de komisyon alıyor." dediniz, biraz daha açar mısınız rica etsem? Mesela; birine para atacağım 1.000 TL, 1010 TL mi ödüyorum atarken?