İş Bankası olabilir. Yanina da Nays olursa da tadında yenmez.
Nasıl yani? İkisini aynı anda nasıl kullanacağım?

Duyduğum kadarıyla, İş Bankası'nda para gönderebilmek için şubeden IBAN tanımlatmanız gerekiyor. 18 yaş altına göre en özgürlükçü kullanımı sunan Garanti BBVA şu anda. Yine de kısıtlamalar olabilir.
Fiziksel kartı olan, ATM'den para yükleyebildiğim ve çekebildiğim bir de mobil bankacılığı olan bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yani ikisini aynı anda mı nasıl kullanacağım?

Fiziksel kartı olan, ATM'den para yükleyebildiğim ve çekebildiğim bir de mobil bankacılığı olan bir şey mi?

Ziraat alın bence işinizi sağlama almak açısından. Ben de ilk Ziraat kullanmıştım ve halen kullanmaktayim.

Tabii ki var uygulaması. Play Store'dan bulabilirsiniz.

Velinizle gidiyorsunuz kimliklerde 5 dakikaya işlem tamam oluyor.
Zaten ailem ilk Ziraat alalım dedi ama mobil uygulama 18 yaş altı var mı emin olamamıştım.

Tabii ki var uygulaması. Play Store'dan bulabilirsiniz.

Velinizle gidiyorsunuz kimliklerde 5 dakikaya işlem tamam oluyor.
Ama benim 15'i doldurmama 5 ay falan var daha. 14 yaşına mobil bankacılık yok sanırsam?

Ama benim 15i doldurmama 5 ay falan var daha 14 yaşına mobil bankacılık yok sanırsam?

Evet, 15 yaş ve üzeri olmalısınız ki aslında bu çok kötü bir şey değil. Yani hesap açılır ama mobil bankaya erişemezsiniz. Ayrıca hemen hemen her bankanın bu koşulu vardır.

Evet, 15 yaş ve üzeri olmalısınız ki aslında bu çok kötü bir şey değil. Yani hesap açılır ama mobil bankaya erişemezsiniz. Ayrıca hemen hemen her bankanın bu koşulu vardır.
Tamam zaten 4-5 aydan bir şey olmaz. ATM'den para yükleme çekme vs. var değil mi? Para gönderme alma falan olmuyor mu o zaman? İlk imza mı Ziraat mı?

Tamam zaten 4-5 aydan bir şey olmaz ATM'den para yükleme çekme vs. var değil mi?
Para gönderme alma falan olmuyor mu o zaman?
İlk imza mı ziraat mı?
Evet, para çekme ve yükleme var. EFT ve havale, siz reşit olmadığınız için olmaz. Hayır, ilk imza olayı yoktur Ziraat'in.