İş bankasinda EFT havale için şubeden IBAN tanimlattirmaniz gerekiyor. Ziraat'te 18 yaş altı para transferi direkt kapalı. Halkbank'da aynı şekilde. Kullanılabilecek en iyisi bence Kuveyt Türk. Çünkü EFT ve Fast ücreti kesmiyor. Yapı Kredi EFT'den kesmiyor Fast'tan kesiyor. Garanti, şekerbank ve iş hepsinden kesiyor.
Şubeden şubeye değişmekle beraber genelde,
Garanti 1 veli,
İşbank 1 veli,
Ziraat 1 veli,
Yapı Kredi 1 veli (şube inisiyatifinde),
Kuveyt 2 veli,
TEB 1 veli,
Şekerbank 1 veli ile hesap açıyor. Ben okul ve dershane yakınında ATM'si olduğu için Garanti'yi seçmiştim. Sizde ATM sayısı ve EFT ücretine göre seçebilirsiniz. Kuveyt Türk'ün Yapı Kredi ile anlaşması var ATM'leri bedava kullanabiliyorsunuz. TEB'in de QNB ve Deniz ile anlaşması var. Şekerbank'ın İş Bankası ile anlaşması var. Aklınıza takılan bir durum var ise yazabilirsiniz yardımcı olurum.

Bana soracak olursanız ziraat daha iyi bir seçenek olacaktır sizin için.
ben şimdi yapı kredi hesabı açsam 15 yaşımda da kart alsam mantıklı olur mu yapıkredi de iban la para gönderme var mı?

Banka hesabı istememin sebeplerinden biri de papara daki para çekilebiliyormuş sanırsam arkadaşım yapmış.

Ben şimdi Yapı Kredi hesabı açsam 15 yaşımda da kart alsam mantıklı olur mu Yapı Kredi de IBAN'la para gönderme var mı?

Banka hesabı istememin sebeplerinden biri de Papara'daki para çekilebiliyormuş sanırsam arkadaşım yapmış.

Kredi olaylarına reşit olmadan giremezsiniz maalesef. Yapı Kredi'de IBAN'la para gönderme var çünkü zaten IBAN hizmeti para göndermek için vardır. Papara'daki paranızı reşit olmadığınız için çekemezsiniz.

Kredi olaylarına reşit olmadan giremezsiniz maalesef. Yapı Kredi'de IBAN'la para gönderme var çünkü zaten IBAN hizmeti para göndermek için vardır. Papara'daki paranızı reşit olmadığınız için çekemezsiniz.

Sınıf arkadaşım aynı yaştayız yapmış ama IBAN ile çek kısmından?