Ömer_Yeter
Yetkin
O zaman Yapı Kredi banka kartı çıkartın. İk veiliniz de gerekiyor ama. Sanirim güvenlik gereği.
Velinizin açmasına gerk yok. O, sadece ama sadece imza atacak.
O zaman Yapı Kredi banka kartı çıkartın. İk veiliniz de gerekiyor ama. Sanirim güvenlik gereği.
Velinizin açmasına gerk yok. O, sadece ama sadece imza atacak.
Biz dün sormuştuk annemle 1 veli ile yapıyorlar ama emin olmadığım için yapmadım hani belki daha iyi banka vardır diye.
15 yaşına kart veriyorlar şimdi hesap açsam 5ay sonra da kart alırım sıkıntı olmaz.
Tamamdır pazartesi tekrar gidip bakacağım teşekkürler.Benim bildiğim iki veli lazım hocam ama yine de siz bilirsiniz. 18 yas altı bireylere bankaların böyle para transferi olaylarına kapıyı kapatması çok can sıkıcı. Bunu 2 sene önce aldığım 18 yas alti ziraat kullanıcısı olarak yazıyorum ama şu an hesap tümüyle bana geçti.
Bende açmayı düşünüyorum hangi şubeye gitmiştiniz?Tamamdır pazartesi tekrar gidip bakacağım teşekkürler.
Bu arada yapı kredi hesabı açtım annemle gidip. Mobil uygulamasını kullanabiliyorum, para gönderebiliyorum. Fiziksel kartı da var ve Papara'daki parayı alabildim.
Kendi ilçemdeki Yapıkredi şubesine.Bende açmayı düşünüyorum hangi şubeye gitmiştiniz?