Detaylar
Kim cevapladı?shiedae3
Başarılı
İlk kartını her banka Troy veriyor sanırım. İkinci kartı uygulama üzerinden talep edebilirsin bu bir problem değil bence.
Ben garantiden yana kullanmıştım şansımı NFC ile ödeme sistemleri iyi çalıştığı için ancak öteki bankaları bilmiyorum.
Ben garantiden yana kullanmıştım şansımı NFC ile ödeme sistemleri iyi çalıştığı için ancak öteki bankaları bilmiyorum.
erdym
Üstün
Kesinlikle Troy vermeyecek bir banka kartı arıyorum. Mobil servisini kullanmam ve Visa/Mastercard olması yeterli. Hangi banka kartlarını önerirsiniz?
İş Bankası normalde ilk imza kartı Troy veriyormuş ama şubede işlemleri yaparken Visa dersen Visa yapabiliyorlar. Daha sonrasında 18 yaşına gelince bireysel hesaba geçirip normal banka kartı da alabilirsin ben öyle yaptım.
gore
Çalışkan
O zaman hiçbir işime yaramaz gerçekten öyleyse hiç çıkartmayayım daha iyi. Direkt kırarım kartı valla.İlk kartını her banka Troy veriyor sanırım. İkinci kartı uygulama üzerinden talep edebilirsin bu bir problem değil bence.
Ethem Efe
Üstün
Hayır, isterseniz MasterCard veya Visa yapıyorlar.İlk kartını her banka Troy veriyor sanırım. İkinci kartı uygulama üzerinden talep edebilirsin bu bir problem değil bence.
İş Bankası, uzun süredir kullanıyorum. Oldukça güzel.Kesinlikle Troy vermeyecek bir banka kartı arıyorum. Mobil servisini kullanmam ve Visa/Mastercard olması yeterli. Hangi banka kartlarını önerirsiniz?
Ziraat candır.Kesinlikle Troy vermeyecek bir banka kartı arıyorum. Mobil servisini kullanmam ve Visa/Mastercard olması yeterli. Hangi banka kartlarını önerirsiniz?
Daffy Duck
Üstün
Ziraat dışı herhangi bir banka olabilir. Troy kart olayı çok problem değil isteyince ücretsiz bir şekilde mastercard veya visa versiyonunu gönderiyorlar zaten.
VakıfBank'tan ilk kartlarımı aldım. Banka ve kredi kartı. İkisi Visa'ydı.İlk kartını her banka Troy veriyor sanırım. İkinci kartı uygulama üzerinden talep edebilirsin bu bir problem değil bence.
35gvm78
Üstün
Kuveyt Türk olabilir EFT/Havale ücretsiz olması için. Ama iki veli ile hesap açmak lazım ve kartı isterken şubede belirtmelisin Mastercard istiyorum diye. Garanti'de ise iki tip banka kart var birisi düz banka kartı genelde şubede onu verirler Troy olarak. Anne/babanın mobil bankacılıkta kendini çocuk olarak eklettirip kendi adına kart aldırabilirsin bonus cool diye bir şeyi var, sadece tasarımı farklı ve kesin Mastercard geliyor. Kendin de uygulamadan düz Mastercard isteyebilir ve ona bağlı sanal kart açabilirsin.
Neden Ziraat dışı dediniz öğrenebilir miyim hocam?Ziraat dışı herhangi bir banka olabilir. Troy kart olayı çok problem değil isteyince ücretsiz bir şekilde mastercard veya visa versiyonunu gönderiyorlar zaten.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Vatan Bilgisayar'da bilgisayar parçalarında %25 indirim!
- İsimbulamajim
-
-
-
Resident Evil Requiem %50 ve üstü indirime ne zaman girer?
- Greens1903
-
-