Peki parolparai popypara nasılıdr son olarak tami kullanmaya devam etmeli miyim? Sizce bir potansiyeli var mı?

Onları bilmiyorum ama tami kullanma bence çok yeni ve her şey amatör bir şirket tarafından yapılmış gibi. Garantiye yakışmamış.

Nays da çok güzel karttır bu arada. Yine IBAN bulunmamakta. NFC ödeme vs. gibi özellikler de var.

Onları bilmiyorum ama tami kullanma bence çok yeni ve her şey amatör bir şirket tarafından yapılmış gibi. Garantiye yakışmamış.

Başta cashback kampanyaları dikkatimi çekmişti bir indireyim dedim bir de sizce Papara hesabı kapatılmalı mı yoksa açılınca kullanmaya devam edilmeli mi çünkü şu an benzeri olsa da arayı çok açmış durumda.

Nays da çok güzel karttır bu arada. Yine IBAN bulunmamakta. NFC ödeme vs. gibi özellikler de var.

IBAN da harçlık alırken çok kullanıyordum ancak Papara açılana kadar en azından feragat edeceğiz gibi.

Başta cashback kampanyaları dikkatimi çekmişti bir indireyim dedim bir de sizce Papara hesabı kapatılmalı mı yoksa açılınca kullanmaya devam edilmeli mi çünkü şu an benzeri olsa da arayı çok açmış durumda.

Ben banka hesabı açmayı denedim olmadı şu an Papara kullanmaya devam ediyorum bir sorun yok.

Ben banka hesabı açmayı denedim olmadı şu an Papara kullanmaya devam ediyorum bir sorun yok.

O zaman bende Papara'yı bekleyeyim cashback için de Nays ve papeli düşünüyorum şu an. Bir de hocam çok soru sordum ancak gençler için oluşturulan banka hesaplarıyla bu ön ödemeli kartların temelde farkı nedir acaba?

O zaman bende Papara'yı bekleyeyim cashback için de Nays ve papeli düşünüyorum şu an. Bir de hocam çok soru sordum ancak gençler için oluşturulan banka hesaplarıyla bu ön ödemeli kartların temelde farkı nedir acaba?

Bankalar vermiyor ya kolay kolay, İş Bankası İlk İmza ve Yapı Kredi dışında. İlk Imza'da Papara'daki her şey var ama IBAN'dan para göndermek için önce o IBAN'ı şubeden ailen ile kayıt etmen lazım ama her IBAN'dan para alabilirsin yine de. Yapı Kredi'yi bilmiyorum ama Garanti ve Akbank'ta kısıtlama yok onlar da zor veriyorlar.

Normalde Nays harika cashback oranları da bayağı iyi ama kötü yanı kullanmak için iş bankasını zorunlu tutuyor artık.

Normalde Nays harika cashback oranları da bayağı iyi ama kötü yanı kullanmak için iş bankasını zorunlu tutuyor artık.

Nasıl ya öyle bir şey mi var? Benim iş bankam yok ama kullanabiliyorum.

Genç banka hesabı açmak istesem öneriniz ne olur? Ailem garanti tarafında ancak ilk imzayı herkes öneriyor Akbank tercih edilmiyor galiba farkları bana göre yok ama size de danışmak isterim. Hangisini niçin seçmeliyim.

Nasıl ya öyle bir şey mi var? Benim iş bankam yok ama kullanabiliyorum.

Ben en son birkaç ay önce kullanıyordum. Ama bana birkaç kez İş Bankası hesabı olmayanlar alışveriş falan için Nays kullanamacak diye SMS'ler gelmişti. Bende onu bırakıp biraz araştırma sonucu papele geçtim hem papelde bitmediyse eğer hesap yükseltmede 100 TL falan veriyordu yanlış hatırlamıyorsam.