pEmirq

Becerikli
Selam,

18 yaş altı için kart arıyorum. Papara kapandığı için Papara açamıyorum. Nays açmak istedim ama sitede "Nays uygulaması 31 Temmuz 2026'da kapanıyor. Bankacılık işlemlerinizi Maximum Mobil veya İşCep üzerinden hızlı ve kolay şekilde sürdürebilirsiniz." yazdığı için vazgeçtim. Tosla yapacaktım ama Play Store mağazasında yorumlarında puanı aşırı düşük ve herkes alışveriş yapamadığından bahsetmiş. Benim aklımda FUPS var, sizin önerileriniz nedir?

Kartı şunlar için kullanacağım:

• Yurt dışı alışveriş.
  • Yurt içi alışveriş.
  • İnternet alışverişi.
  • Steam, Epic Games, PlayStation, Roblox, Valorant vb. platformlarda sorunsuz oyun içi/dijital kod satın alımları.
  • Spotify, YouTube, Discord Nitro gibi uygulamalarda abonelik satın alımları.

Teşekkürler.

Bu tarz ön ödemeli fintech uygulamalarını kullanmanızı önermem. Hepsi birer birer kapanıyor. Velinizle şubeye gidip bir bankadan hesap açmanız en iyisi olur.

İlla öneri isterseniz Paycell olabilir. Turkcell'in uygulaması. Kapanacağını sanmam.

Selam,

18 yaş altı için kart arıyorum. Papara kapandığı için Papara açamıyorum. Nays açmak istedim ama sitede "Nays uygulaması 31 Temmuz 2026'da kapanıyor. Bankacılık işlemlerinizi Maximum Mobil veya İşCep üzerinden hızlı ve kolay şekilde sürdürebilirsiniz." yazdığı için vazgeçtim. Tosla yapacaktım ama Play Store mağazasında yorumlarında puanı aşırı düşük ve herkes alışveriş yapamadığından bahsetmiş. Benim aklımda FUPS var, sizin önerileriniz nedir?

Kartı şunlar için kullanacağım:

• Yurt dışı alışveriş.
  • Yurt içi alışveriş.
  • İnternet alışverişi.
  • Steam, Epic Games, PlayStation, Roblox, Valorant vb. platformlarda sorunsuz oyun içi/dijital kod satın alımları.
  • Spotify, YouTube, Discord Nitro gibi uygulamalarda abonelik satın alımları.

Teşekkürler.

Bence hiç bulaşma İş Bankası İlk İmza falan al.

Hocam bankaya gitmek hiç istemiyorum ailemde İş Bankası müşterisi olmadığı için maalesef uğraşamam onunla.

Ailenin İş Bankası müşterisi olmasına gerek yok ailenin kullandığı bankadan banka kartı ya da kredi kartı çıkartabilirsin kendi adına mobil uygulamadan ailen hangi bankayı kullanıyıor ve yaşını 13-14'ten büyük mü bu bilgileri verirseniz size daha iyi yardımcı olabilirim.

Hocam artık eskisi gibi on ödemeli kartların pek bir olayı kalmadı. Ben genel olarak tüm işlemlerinde Ziraat Bankası banka kartını kullanıyorum fakat daha iyisini istiyorsanız İş Bankası banka kartını da öneririm

Herkese teşekkür ederim, biraz daha araştırdım. Paycell'de hesap açarken kimliğimde küçüklük fotoğrafım olduğu için selfie kısmını geçemiyordum. Diğer şeyleri de araştırdım ama Tami kullanmaya karar verdim. Tekrardan herkese teşekkürler.