Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
1.dereceden akrabalarının noter tarafından onaylanmış bir beyanı olursa yurt dışına çıkabilirsin fakat gerisi hakkında fikrim yok.Yaz tatilinde kuzenim ve ailesi ile gitmeyi düşünüyorum. Yanımda 1. derece akrabalarım olmadan gidebilir miyim? Herhangi bir yasal izin gerekiyor mu? Gerekiyorsa nereden alabilirim?
Ben yıllardır çıkıyorum. Hem annenin hem de babanın notere gidip bir belge imzalamaları gerekiyor. Her ikisinin de senin tek başına yurt dışına çıkmana izin verdiğiyle ilgili.
Bu arada sana tavsiyem pasaportuna KKTC mührü bastırma. Daha sonrasında sorun olabilir.
Bu arada sana tavsiyem pasaportuna KKTC mührü bastırma. Daha sonrasında sorun olabilir.
dotsh
Üstün
Ben yıllardır çıkıyorum. Hem annenin hem de babanın notere gidip bir belge imzalamaları gerekiyor. Her ikisinin de senin tek başına yurt dışına çıkmana izin verdiğiyle ilgili.
Pasaportum yok zaten. Kimlikle gidiliyor diye biliyorum. Normalde çıkartacaktım ama ailem ihtiyacın olmaz diyerek uğraşmadı. Tek veli ile olsa daha iyi olurdu ama yapacak bir şey yok.
Tamamdır daha iyi. Dediğiniz gibi kimlik ile gidilebiliyor.Pasaportum yok zaten. Kimlikle gidiliyor diye biliyorum. Normalde çıkartacaktım ama ailem ihtiyacın olmaz deyip uğraşmadı. Tek veli ile olsa daha iyi olurdu ama yapacak bir şey yok.
Nasıl bir sorun?Bu arada sana tavsiyem pasaportuna KKTC mührü bastırma. Daha sonrasında sorun olabilir.
Benim yeşil pasaportum var. Lakin bordo pasaportu olan kişilere vize konusunda sıkıntı yaşatabiliyorlar. Bizzat tanıdıklarımızın da başına geldi.
dotsh
Üstün
Benim yeşil pasaportum var. Lakin bordo pasaportu olan kişilere vize konusunda sıkıntı yaşatabiliyorlar. Bizzat tanıdıklarımızın da başına geldi.
Bu yeşil pasaport nasıl alınıyor? Şartları nedir? Almanın kolay bir yolu var mı?
Belli bir süre devlet memuru olmak gerekiyor sanırsam. Çok fazla bir bilgim yok, annem sayesinde almıştım. İngiltere’de oturma iznim olduğu için hiçbir vize sıkıntım yok zaten.Bu yeşil pasaport nasıl alınıyor? Şartları nedir? Almanın kolay bir yolu var mı?
- Makaleler
- 10
Bazı ülkelere girişte sorun yaratıyorlar. Türkiye Kıbrıs'ı işgal ettiği düşüncesi hakim. Özellikle yunanistana almıyorlar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311