Üniversite kazanıyorsun iş bulma sorunu var atanma derdi var mülakat sorunu var üniversite kazanamadın karın tokluğuna asgari ücret ile çalışıyorsun normalde say say bitmez boşuna yaşıyor gibiyiz yani özellikle Türkiye gündemi zaten yıpratıyor peki neden yaşıyoruz mesela siz neden yaşıyorsunuz hedefleriniz hayattan beklentiniz var mı topluma faydası olmayanların geleceği parlak olmayanların vs. böyle bir hakkı olmalı mı? Sizler ne düşünüyorsunuz sebebiyle birlikte yazar mısınız fikirleriniz neler?
Detaylar
Kim cevapladı?Haklısın. Doğru, hepsi var. Ama şu da var, dünyanın bir yerinde inanıyorum ki benimle yer değiştirmek isteyecek birileri var. Çok daha beterleri de var.
Üniversite kazanamayanların hepsi asgariye çalışmıyor, eli iş tuttuğu zaman asgariden daha iyisini alabiliyorsun. Tabii yine yeterli değil maalesef, farkındayım ama genellemeyle karamsar olmaya gerek yok gibi.
Türkiye'deki gündemin aklı başında bir insanı yıpratmamasına imkan yok. Bu yüzden gündemi takip etmeyi bıraktım. Reddit hesabımı tamamen temizledim. r/Turkey'de sürekli siyaset konuşulduğu için terk ettim. Haber sitelerinden uzaklaştım. Twitter'ı sildim. Instagram'da mümkün olduğu kadar Türkiye gündemi içerikli postları geçiyorum, ki çok kullanmıyorum zaten. Bir tek burada açılan haberler var. Zaten gündeme ne kadar maruz kalırsam o kadar akıl sağlığımı yitirmeme sebep oluyor.
Yaşamamın sebebine gelelim. Yaşama önem veriyorum. Beni bir Tanrı'nın yaratmış olması, random şekilde spawnlanmış olmam veya evrimleşmem hiç önemli değil. Çok defa iniş-çıkış yaşadım, öyle ergence "Annem buraya gitmeme izin vermedi" türünden şeyler değil hiçbiri, inan ki. Bir şekilde buralardayım, evet, belki de çok da iyi bir yer değil ama sonuç olarak etraftayım. Yaşamayı seviyorum, sevmeye zorluyorum kendimi. Zamanımı dolu dolu geçirmeye çalışıyorum. Hobiler ediniyorum. Hedefim her zaman hayatımı daha iyi bir hale getirmek. İstediklerim var, mümkün olduğu kadar yapıyorum da zaten.
Genel olarak hayatımı yaşama şeklim ve hayat hakkındaki düşüncelerim bunlar. Soruya böyle cevap verebilirim. Normalde sorgulamayı çok severim ama konu hayatın amacı falan olunca bir şekilde oturttuğum amaçlarım doğrultusunda ilerliyor, neden burada olduğumu vs. çok sorgulamıyorum.
Konu başlığındaki önerin hakkında çok yorumsuz kaldım, gelmeli mi, gelmemeli mi hiç bilmiyorum.
Üniversite kazanamayanların hepsi asgariye çalışmıyor, eli iş tuttuğu zaman asgariden daha iyisini alabiliyorsun. Tabii yine yeterli değil maalesef, farkındayım ama genellemeyle karamsar olmaya gerek yok gibi.
Türkiye'deki gündemin aklı başında bir insanı yıpratmamasına imkan yok. Bu yüzden gündemi takip etmeyi bıraktım. Reddit hesabımı tamamen temizledim. r/Turkey'de sürekli siyaset konuşulduğu için terk ettim. Haber sitelerinden uzaklaştım. Twitter'ı sildim. Instagram'da mümkün olduğu kadar Türkiye gündemi içerikli postları geçiyorum, ki çok kullanmıyorum zaten. Bir tek burada açılan haberler var. Zaten gündeme ne kadar maruz kalırsam o kadar akıl sağlığımı yitirmeme sebep oluyor.
Yaşamamın sebebine gelelim. Yaşama önem veriyorum. Beni bir Tanrı'nın yaratmış olması, random şekilde spawnlanmış olmam veya evrimleşmem hiç önemli değil. Çok defa iniş-çıkış yaşadım, öyle ergence "Annem buraya gitmeme izin vermedi" türünden şeyler değil hiçbiri, inan ki. Bir şekilde buralardayım, evet, belki de çok da iyi bir yer değil ama sonuç olarak etraftayım. Yaşamayı seviyorum, sevmeye zorluyorum kendimi. Zamanımı dolu dolu geçirmeye çalışıyorum. Hobiler ediniyorum. Hedefim her zaman hayatımı daha iyi bir hale getirmek. İstediklerim var, mümkün olduğu kadar yapıyorum da zaten.
Genel olarak hayatımı yaşama şeklim ve hayat hakkındaki düşüncelerim bunlar. Soruya böyle cevap verebilirim. Normalde sorgulamayı çok severim ama konu hayatın amacı falan olunca bir şekilde oturttuğum amaçlarım doğrultusunda ilerliyor, neden burada olduğumu vs. çok sorgulamıyorum.
Konu başlığındaki önerin hakkında çok yorumsuz kaldım, gelmeli mi, gelmemeli mi hiç bilmiyorum.
Son düzenleme:
Astronotarda
Üstün
Ölmek hiçbir zaman çözüm değildir, hepimizin zorlukları var ama zaten bu zorluklara baş kaldırarak hayatı asıl anlamında yaşıyoruz. Ölüp gitmek bir çözüm değil birkaçış olurdu, başka bir evrende yeniden dünyaya gelme veya kendi dinime göre ahiret yaşamı gibi şeyler gerçekse kaçtığınız şey eninde sonunda size geri gelir.
Ayrıca hayatın kötü yanları olduğu gibi her kötü yan için iyi bir yan da var. Bu yanları görerek yaşama devam etmemiz gerekir. Evet ülkede çok büyük sorunlar vs. var ama yeni nesil olarak hepimiz böyle bir şey çıktığında kendimizi uyutsak bu ülke yine düzelmez. Bunun yerine mücadele edip bunları düzeltmeye biz çabalayabiliriz. Benim fikrim bu şekilde.
Ayrıca hayatın kötü yanları olduğu gibi her kötü yan için iyi bir yan da var. Bu yanları görerek yaşama devam etmemiz gerekir. Evet ülkede çok büyük sorunlar vs. var ama yeni nesil olarak hepimiz böyle bir şey çıktığında kendimizi uyutsak bu ülke yine düzelmez. Bunun yerine mücadele edip bunları düzeltmeye biz çabalayabiliriz. Benim fikrim bu şekilde.
Hocam devlet boşuna yasaklamıyor, ötenazi olsa 18 yaşından büyük gençlerin %25'i ölecek, devlet niye böyle bir şey istesin? Çoğu kişi beğenmedi atacak ama yine de fikrimi söyleyeceğim, devlet son derece haklı yasaklamakta.
Astronotarda
Üstün
Ben %25'ten de fazla olacağını düşünüyorum.Hocam devlet boşuna yasaklamıyor, ötenazi olsa 18 yaşından büyük gençlerin %25'i ölecek, devlet niye böyle bir şey istesin? Çoğu kişi beğenmedi atacak ama yine de fikrimi söyleyeceğim, devlet son derece haklı yasaklamakta.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
İnançlı mısın değil misin bilmiyorum ancak iki tarafta aynı yere çıkıyor. İnançsız isen her şey son bulacak ve bir hiç olacaksın ölünce. İnançlı isen cehenneme gideceksin kendini öldürdüğünden. O yüzden hayatın tadını çıkar. Türkiye gibi yerde en kötü askerliği uzatırsın. Benim plan bu. Eğer bir baltaya sap olamazsam askerliği uzatıp ekonominin düzelmesini bekleyeceğim.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Pes etmek eziklerin işidir.
Evlenmeyip kariyer kasma yolunda ilerleyebilirsin. Öldükten sonra Save yükleyebileceğin bir menü olmayacak.
Evlenmeyip kariyer kasma yolunda ilerleyebilirsin. Öldükten sonra Save yükleyebileceğin bir menü olmayacak.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube