18 yaş üzeri ötenazi hakkı olmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ajansmith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 947
  • Etiketler Etiketler
Caresiz hastalikta, asiri yasliliga bagli agrilarda ötenazi anlarim ama, üniversiteyi kazanamadim, isim yok falan diye de ötenazi bana biraz abes geldi. Dünyada ac mezari yok ne diyeyim, elbette halinize sükredin oturun oturdugunuz yerde demiyorum ama ötenazi cok ciddi bir karar bence.

Aslında devlet de haklı siz de haklısınız. Siz haklısınız isteyen yaşar isteyen yaşamaz. Kişiye kalan bir şey. Devlet haklı çünkü elinde olan genç nüfusu kaybetmek istemez. Kaybederse yenilikçilik düşer. Bu da ülke açısından kötü olur. Nasıl anayasa değişsin mi değişmesin mi diye nasıl seçim yapılıyorsa ötenazi gelsin mi gelmesin mi diye bir seçim de yapılabilir. Veya devlet bunu kendi arasında konuşabilir.

Haram olduğu için yasak. (!).

Otenazi hakkı istemek yerıne yaşamına kendi ellerinle son verebılırsın.

Devlete hiçbir hizmet vermeyeceğim yaşasam da faydalanamayacaklar.

Çok ağır hastalık ile yaşamaya çalışan ağrılarını morfin ile dahi hisseden insanlara bakınca üniversite vs tırt geliyor.
Üniversite olmadan da iş güç bulup güzel para kazanmak mümkün. Asıl mesele bütün çabalara rağmen yapamamak. Adamın kapasitesi o kadar, balıktan ağaca tırmanması beklenemez.

@1424
Hasta geliyor görüyorum adam banka müdürü olmuş çok parası var. Kanserden çektiği ağrılara morfin etki etmiyor artık. Damar yolu açılacak artık damarlar deforme olmuş. Öleyim diye dua ediyor. Şimdi bu adama ne yapacaksın? Her şey para değil. Üniversite kazanamadım vs öleyim ben demek bilmiyorum ya hayatında sorun yaşamadım ya da cidden çalışmak zor geliyor.

İllaki kanser olmaya gerek yok. Adam ömrü boyunca asgari ücrete çalışıp geçiniyor olabilir ama mutsuzdur. Maddi değil manevi sebeplerden dolayı yaşamak istemiyordur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…