Bütçe
1800
Bende FC25 de kullanıyorum. Belirttiğin sorunu daha önce ben de yaşamıştım. Logitech F710 da xbox kolu veya normal gamepad olarak tanıtabileceğiniz kol üstünde bir switch mevcut. Kolu xbox moda alıyorsunuz. Driver otomatik görmezse eğer;

Aygıt yöneticisinde kolu bulun;
Eki Görüntüle 132269
Eki Görüntüle 132270
Eki Görüntüle 132271
Eki Görüntüle 132272
Eki Görüntüle 132273

Bu şekilde driverı ekleyin. Steam xbox kolu olarak tanıyacaktır. Steam üzerinden oyuna girdiğinizde kolu rahatlıkla kullanabileceksiniz.
Oyunu ea den aldıysanız da, ea nın exe sini steam e oyun olarak ekleyin ve ea yı steam üzerinden başlatın. Yine kolu kullanabileceksiniz.
Diğer aygıtlar kısmı bende yok.
1741859090071.webp

Tükenmiş ama 10 gün içinde stok yenilecekmiş. Bakabilirsiniz.

Hayır çok eski bir PS3 kolu. Gamemaster GP-347 normalde GTA V'te falan kullanabiliyordum da ama FIFA'ya gelince çalışmıyor.

Bahsettiğim yöntem Logitech F710 içindi. Eğer alacak olursanız diye önden neler yapılması gerektiğini paylaşmak istedim. PC den steam üzerinden FC25 de rahatlıkla kullanılabiliyor.

Bahsettiğim yöntem Logitech F710 içindi. Eğer alacak olursanız diye önden neler yapılması gerektiğini paylaşmak istedim. PC den steam üzerinden FC25 de rahatlıkla kullanılabiliyor.
Anladım hocam. Ya aslında kol almışken böyle durumlarla uğraşmak istemiyorum direkt usb'yi takıp oyuna girmek istiyorum.
2. el 8. nesil almak, hatta 9. nesil almak 2C gibi alternatifler varken hiç mantıklı değil.
2. el almayı düşünmüyordum zaten. 2C ile EasySMX X15 arasında kaldım şuan da.