Bütçe
19.000 TL
Sistemim de bu ekran kartı takılı. Küçük bir kart olmasına rağmen kablonun böyle durması yeni kartta engel olacak gibi hissettiriyor. Siz sorun olmayacağını mı düşünüyorsunuz. Ekran kartı boyutlarından pek anlamıyorum, aradaki derinlik uzunluk ve yükselik farkına göre sizce sorun olur mu?

Pure modelinde böyle bir şey var mış
1763055704124.webp

Son düzenleme:
Sistemim de bu ekran kartı takılı. Küçük bir kart olmasına rağmen kablonun böyle durması yeni kartta engel olacak gibi hissettiriyor. Siz sorun olmayacağını mı düşünüyorsunuz. Ekran kartı boyutlarından pek anlamıyorum, aradaki derinlik uzunluk ve yükselik farkına göre sizce sorun olur mu?

Pure modelinde böyle bir şey var mışEki Görüntüle 201635
Ani elektrik kesintisine karşın o sigorta.

Gigabyte her tülü o kabloyla çakışıcak, kablo üstten geçtiği için.

Ani elektrik kesintisine karşın o sigorta.

Gigabyte her tülü o kabloyla çakışıcak, kablo üstten geçtiği için.
Kabloyu alttan geçirebilirim, benim korkum yükseklik fakrından dolayı yeni ekran kartının, anakarttaki kablo girişini kapatabileceği, böyle bir sorun yaşanabilir mi?

Kabloyu alttan geçirebilirim, benim korkum yükseklik fakrından dolayı yeni ekran kartının, anakarttaki kablo girişini kapatabileceği, böyle bir sorun yaşanabilir mi?
Ekran kartı yükseklik farkından dolayı kabloyu takamama sorunum olur mu
anakartım: Gigabyte A520M-K-V2

Ekran kartı yükseklik farkından dolayı kabloyu takamama sorunum olur mu
Kabloyu engellemesi imkansız gibi bir şey. Sizdeki karttan 2mm daha ince.

Ventus 42, Gaming OC 40mm.

Dosya Ekleri

• 20251113_205447.webp
    20251113_205447.webp
    4,6 MB · Görüntüleme: 24
  • 20251113_205458.webp
    20251113_205458.webp
    4,1 MB · Görüntüleme: 24
  • 20251113_205512.webp
    20251113_205512.webp
    3,8 MB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Estağfurullah hocam. Ekran kartımla aynı yükseklikte olan dual modeli mi, 19 bin tl bütçede asus dual mantıklı mı? Nitro 20 bin civarına düşse bile taksit seçeneğinden dolayı alamıyorum.
Gaming OC'den bahsiyorum. Sizin karttan 2mm daha ince. Dual yerine daha iyi bir model.

Estağfurullah hocam. Ekran kartımla aynı yükseklikte olan dual modeli mi, 19 bin tl bütçede asus dual mantıklı mı? Nitro 20 bin civarına düşse bile taksit seçeneğinden dolayı alamıyorum.
Ek olarak Dual 7mm daha kalın, 49mm.

Gaming OC'den bahsiyorum. Sizin karttan 2mm daha ince. Dual yerine daha iyi bir model.

Ek olarak Dual 7mm daha kalın, 49mm.
Bu galiba usb 3.0 kablosu değil mi hocam. O zaman o kablo sorun çıkartmaz değil mi? Pure' u biraz geri plana attım gaming oc ve asus dual arasındayım. Siz benim yerimde olsaydınız üçü arasında hangisine karar verirdiniz.

Bu galiba usb 3.0 kablosu değil mi hocam. O zaman o kablo sorun çıkartmaz değil mi? Pure' u biraz geri plana attım gaming oc ve asus dual arasındayım. Siz benim yerimde olsaydınız üçü arasında hangisine karar verirdiniz.
1) Gaming OC
2) Pure
3) Dual

3'ünü bu şekil de sıralarım.