Demek kalas, kalın, ağır ve büyük olan, kalın çerçeveli, 2 yıla performansı düşecek vasat Exynos'lu cihazlar konu sahibinin isteklerine uyuyorKonu sahibi sadece minimal bir telefonmu istedi? Uzun ömürlü güncelleme alan bir telefon, sağlam kasa ve diğer özellikleride istedi. Bunlara uyan bir telefon var mı? Var A36, a56.Honor 400 donanımsal olarak iyi ve minimal tasarımlı telefon olmasına rağmen az güncelleme alması ve kalitesiz kasasından önermedim. Eğer o özellikler sorun değilse alabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 25.000 TL'ye kadar çıkabilir
- Makaleler
- 6
Demek kalas, kalın, ağır ve büyük olan, kalın çerçeveli, 2 yıla performansı düşecek vasat Exynos'lu cihazlar konu sahibinin isteklerine uyuyor![]()
Hmm 2 yıla performans düşecekmiş
Sen söylüyorsun zaten benim söylememe gerek kalmıyorE sende neden 20k bütçelerde sadece Honor 400 öneriyorsun? Burada konu sahibinin isteklerine bakılmalı. Ben karşılaştırmasınıda yaptım, gerekli eksileride söyledim (kalın ve ağır olması gibi).ama sende henüz Honor 400'ün eksiklerini söylediği görmedim, eğer dediysen kusura bakma.
Diğer yandan kasa kalitesinde bahsetmişsin öyle leğen plastiği filan yok Honor 400'de, kasti olarak çarpılmadığı sürece sorun yaratmaz. Kaldı ki çoğusu kılıfla kullanıyor. Sağlam bir kılıfla halledilir. Zaten arka kapağı cam olanların, yere düştüğünde kırılma ihtimali daha yüksek.
- Makaleler
- 6
Sen söylüyorsun zaten benim söylememe gerek kalmıyor3 yıllık güncelleme Snapdragon 7 gen 3 için iyi ve yeterli, ben bir handikap olarak görmüyorum. Exynos 1580 ya da Samsung yapımı verimsiz Snapdragon 6 gen 3, 6 yıl güncelleme alıyor diye 6 yıl sorunsuz kullanılacak anlamına gelmiyor. Milleti böyle yanıltmaktan vazgeçin. İlk 2 bilemedin 3 güncelleme sonrası planlı eskitmeye maruz kalacak orta segment cihazlar bunlar. A53 A54 ne durumda şu an? Ya da A33 A34? A serisinde her yeni One UI güncellemesi sınırlandırılmış ve yeni cihaz almaya yönlendirecek şekilde geliyor.
Diğer yandan kasa kalitesinde bahsetmişsin öyle leğen plastiği filan yok Honor 400'de, kasti olarak çarpılmadığı sürece sorun yaratmaz. Kaldı ki çoğusu kılıfla kullanıyor. Sağlam bir kılıfla halledilir. Zaten arka kapağı cam olanların, yere düştüğünde kırılma ihtimali daha yüksek.
Ee ben neden normalde 6 yıl güncelleme alan cihazı 3 yıl güncelleme almasını isteyeyim? Orta segment telefon bunlar. Honor 400'ü de A36'sı da illa performans kaybı olacak. Ama Samsung tarafında A36'nın 3 güncelleme sonrası planlı eskitme olmaz. Son güncellemeye bırakıyor Samsung, Apple'ın yaptığı gibi
Ben sana diyorum ki; orta segment bir telefonun ömrü zaten 3-4 yıl. Ne yapacaksın fazladan güncellemeyi? Ne işine yarayacak? Anlamak bu kadar zor mu? A36 hemen unutulacak bir model, Samsung'un bitik Snapdragon üretimlerinin son versiyonu. Bak A34'e A35'e artık adı bile geçmiyor. Kalitesiz, ağır ve kalas bir camdan ziyade; kaliteli, zarif, hafif, klas bir plastiği tercih ederim. Samsung plastik yapsa almam yalnız, leğen plastiğinden beter olurEe ben neden normalde 6 yıl güncelleme alan cihazı 3 yıl güncelleme almasını isteyeyim? Orta segment telefon bunlar. Honor 400'ü de A36'sı da illa performans kaybı olacak. Ama Samsung tarafında A36'nın 3 güncelleme sonrası planlı eskitme olmaz. Son güncellemeye bırakıyor Samsung, Apple'ın yaptığı gibikasa kalitesinde de plastiği öven tek insan olabilirsin
![]()
- Makaleler
- 6
Ben sana diyorum ki; orta segment bir telefonun ömrü zaten 3-4 yıl. Ne yapacaksın fazladan güncellemeyi? Ne işine yarayacak? Anlamak bu kadar zor mu? A36 hemen unutulacak bir model, Samsung'un bitik Snapdragon üretimlerinin son versiyonu. Bak A34'e A35'e artık adı bile geçmiyor. Kalitesiz, ağır ve kalas bir camdan ziyade; kaliteli, zarif, hafif, klas bir plastiği tercih ederim. Samsung plastik yapsa almam yalnız, leğen plastiğinden beter olur![]()
Orta segment telefonun neden ömrü 3 4 sene olsun
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
@Subzero sakın ola burada Honor güzellemesi yapıp da Honor 400 almanı önerenlere kanma!
A34'ün adının şu an geçmediğinden yakınan arkadaş son tanıtım ile Honor 200 ve Honor 90'ın adam yerine konulmadığından bahsetmiyor nedense... Keza Honor 200 ilk çıktığında aylık güvenlik güncellemesi alıyordu, Honor 400 çıktığı anda Honor 200 modeli 3 aylık güvenlik güncellemesi periyoduna düşürüldü. Daha kendi cihazını bu kadar kolay gözünden çıkaran markadan cihaz falan almayın.
A34'ün adının şu an geçmediğinden yakınan arkadaş son tanıtım ile Honor 200 ve Honor 90'ın adam yerine konulmadığından bahsetmiyor nedense... Keza Honor 200 ilk çıktığında aylık güvenlik güncellemesi alıyordu, Honor 400 çıktığı anda Honor 200 modeli 3 aylık güvenlik güncellemesi periyoduna düşürüldü. Daha kendi cihazını bu kadar kolay gözünden çıkaran markadan cihaz falan almayın.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Honor'un 18k ya iyi bir donanım yaptığını kabul ediyorum ve tebrik ediyorum.
İyi bir donanım mı? O cihazın maksimum ederi lansman fiyatı olmasına rağmen milleti "X tarihinde fiyatı 23K₺ olacak." diye galeyana getirdiler, millet de fiyatı artar korkusuyla cihaza saldırdı. Peki n'oldu, tarihler 19 Temmuz ve cihaz hala 19K₺
Diğer arkadaşı da dikkate alma. Ona kalsa S24 FE almak yerine 12/256'lık Honor 400 almak daha mantıklı
Demek kalas, kalın, ağır ve büyük olan, kalın çerçeveli, 2 yıla performansı düşecek vasat Exynos'lu cihazlar konu sahibinin isteklerine uyuyor![]()
Eski Exynos değil modeller aklınızda bulunsun. Şu anki Exynos'lar gayet iyi çalışıyor.
S24FE kaba ama çok daha iyi. A36’ya kıyasla çok daha mükemmel ve uzun ömürlü. Bence en az A56 alın.Bana en mantıklı gelen model S24 FE. Ancak biraz kaba bir telefon olduğu için ve ben cihazı sadece günlük işlerim için kullanacağım için A36'yı en iyi seçenek olarak görüyorum. Hafiflik, yazılım, depolama ve şarj konusunda bu fiyat aralığında en iyisi olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden tercihim A36 olacak.
J7 Prime yada S21FE’de kalmış. Artık gelişmiş, sorunu yok.Demek kalas, kalın, ağır ve büyük olan, kalın çerçeveli, 2 yıla performansı düşecek vasat Exynos'lu cihazlar konu sahibinin isteklerine uyuyor![]()
Zaten A35’den sonra A serisi güzelleşmeye başladı. A36 çıktığı için ve neredeyse aynı fiyatlarda olduğu için olabilir mi acaba?Ben sana diyorum ki; orta segment bir telefonun ömrü zaten 3-4 yıl. Ne yapacaksın fazladan güncellemeyi? Ne işine yarayacak? Anlamak bu kadar zor mu? A36 hemen unutulacak bir model, Samsung'un bitik Snapdragon üretimlerinin son versiyonu. Bak A34'e A35'e artık adı bile geçmiyor. Kalitesiz, ağır ve kalas bir camdan ziyade; kaliteli, zarif, hafif, klas bir plastiği tercih ederim. Samsung plastik yapsa almam yalnız, leğen plastiğinden beter olur![]()
3 güncelleme artık çok az günümüzde farkındaysanız. A53 ve A54 zaten 4 yıl güncelleme aldı ve günlük kullanım için iyi.Sen söylüyorsun zaten benim söylememe gerek kalmıyor3 yıllık güncelleme Snapdragon 7 gen 3 için iyi ve yeterli, ben bir handikap olarak görmüyorum. Exynos 1580 ya da Samsung yapımı verimsiz Snapdragon 6 gen 3, 6 yıl güncelleme alıyor diye 6 yıl sorunsuz kullanılacak anlamına gelmiyor. Milleti böyle yanıltmaktan vazgeçin. İlk 2 bilemedin 3 güncelleme sonrası planlı eskitmeye maruz kalacak orta segment cihazlar bunlar. A53 A54 ne durumda şu an? Ya da A33 A34? A serisinde her yeni One UI güncellemesi sınırlandırılmış ve yeni cihaz almaya yönlendirecek şekilde geliyor.