truth

Becerikli
Sık sık sosyal medyadan "birebir aynısını yaşıyoruz" söylemini duyunca okuyasım geliyor; malum ülke gündemi...

Gerçekten okumalı mıyım?

Lütfen kulaktan duyma bilgilerle "okumalısın" diye gelmeyin.
Gerçekten okuyan birisinin tavsiyesine ihtiyacım var...

Açıkçası zamanımın boşa gitmesini istemiyorum.

Okumalısın. Hem gerçekten başarılı bir distopik eser hem de genel kültür açısından önemli. Kitabı kendini vererek okursan zaten anlatılan her şeyi günümüzle kolayca bağdaşlaştırabilirsin.

O yüzden soruyorum zaten kendimi vererek okumak istiyorum ama zaman kaybı olarak görmek istemiyorum.

O yüzden soruyorum zaten kendimi vererek okumak istiyorum ama zaman kaybı olarak görmek istemiyorum.
Daha çok Kuzey Kore minvalinde, tamamen sansürle yaşayan kukla bir parti devleti düşün. Bu devletin, vatandaşların akıllarını nasıl yıkayıp, kendi fikirlerini sonuna kadar empoze ettiklerini, dış fikirleri sansürlediklerini ve kendinden olmayanlara neler yaptıklarından bahsediyor.

Günümüz parti taraftarlarının nasıl bu kadar salak olduklarını hep sorarız ya kendi kendimize. İşte o insanlar böyle yetişiyorlar.

Daha çok Kuzey Kore minvalinde, tamamen sansürle yaşayan kukla bir parti devleti düşün. Bu devletin, vatandaşların akıllarını nasıl yıkayıp, kendi fikirlerini sonuna kadar empoze ettiklerini, dış fikirleri sansürlediklerini ve kendinden olmayanlara neler yaptıklarından bahsediyor.

Günümüz parti taraftarlarının nasıl bu kadar salak olduklarını hep sorarız ya kendi kendimize. İşte o insanlar böyle yetişiyorlar.

Sipariş verdim bakalım dostum, teşekkürler.