BlackShark V2 X Modelini bende kullanmaktayım gayet memnunum bende öneriyorum sana. Kulağa oturuş hissiyatı ve hem kulaktan hem de kafa üstünden baskı yapmaması mükemmel.Blackshark V2X'te bakabilirsin. Mikrofon olarak Cloud 2'den her halükarda üstün ancak ses kalitesi olarak aralarındaki farkı bilmiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 - 2.500 TL
Hocam başka hangi modeller var belki bütçeyi zorlarsam arttırabilirim.
Arkadaşın dediği gibi BlackShark V2X'te alınabilir ikisi de güzel kulaklıklar. Oyun için alıyorsanız bence bunların üstüne çıkmaya gerek yok.
V2 X'in USB versiyonu da bulunmakta internette bakabilirsin.Hocam V2X jak girişli değil mi? Ses kartım kötüyse sorun olmaz mı peki jak girişli olması? Cloud 2 de jak girişli sanırım. Ses kartım iyi mi kötü mü nasıl öğrenebilirim?
CentrumBoss 2
Yetkin
HS80 alabilirsiniz ancak çok rahat değil. Cloud 2 aşırı rahat. HS80 daha premium.
Ses kartınız iyi değil maalesef.
V2 X'in USB versiyonu da bulunmakta internette bakabilirsin.
V2 olarak geçiyor dediğiniz model. Fiyat farkı çok yüksek.
Yani USB girişli kulaklıklara yönelmem lazım sanırım hocam. HS80 dışı önerebileceğiniz başka modeller var mı? V2X USB olabilir belki.
Sadece oyun için değil hocam. Hem oyun hem gündelik kullanım için. Müzik dinleyen ve film izleyen birisiyim.Arkadaşın dediği gibi BlackShark V2X'te alınabilir ikisi de güzel kulaklıklar. Oyun için alıyorsanız bence bunların üstüne çıkmaya gerek yok.
Yani USB girişli kulaklıklara yönelmem lazım sanırım hocam. HS80 dışı önerebileceğiniz başka modeller var mı? V2X USB olabilir belki.
Sadece oyun için değil hocam. Hem oyun hem gündelik kullanım için. Müzik dinleyen ve film izleyen birisiyim.
HS80 daha iyi olacaktır.
Herkes için rahat olmuyor HS80. bence Cloud 2 alabilir. Gündelik hayat için de yeterli.
Herkes için rahat olmuyor HS80. bence Cloud 2 alabilir. Gündelik hayat için de yeterli.
Rahatlık konusunu bilmiyorum ancak mikrofon ve sürücü kalitesi olarak Cloud 2 ile karşılaştırılmamalı bile.
Rahatlık konusunu bilmiyorum ancak mikrofon ve sürücü kalitesi olarak Cloud 2 ile karşılaştırılmamalı bile.
Katılıyorum hocam. Arada fiyat farkına gayet değer.