4 slotlu, DDR4, AM4 bir anakart tavsiye eder misiniz? Elimde aktif olarak MSI B450M A PRO MAX var.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2000-4000
Ben bunu kullanıyorum. Gayet memnunum.
www.akakce.com
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.438,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Smmmhunter
Üstün
Asrock B550 Pro4 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B550 Pro4 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asrock B550 Pro4 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.685,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
![]()
Asrock B550 Pro4 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B550 Pro4 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asrock B550 Pro4 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.685,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ASRock modeli güzel ama her açılışta post yaptığı için açılması biraz uzun sürüyor, BIOS üzerinden de kapatılamıyor, bu model olan herkeste var bu sorun ama önemli bir şey değil.
Ve ASRock yazılımı bayağı 2000'lerden kalmış bir şey, polychrome uygulaması açılırken 3 kere bilgisayar mavi ekran verdi
Smmmhunter
Üstün
Kullanıcı yorumları işte bu yüzden önemli. Bilmediğim bir şey söylendi. Bu bilgiyi hiçbir siteden alamazsınız. Sağolun hocam.ASRock modeli güzel ama her açılışta post yaptığı için açılması biraz uzun sürüyor, BIOS üzerinden de kapatılamıyor, bu model olan herkeste var bu sorun ama önemli bir şey değil.
Ve ASRock yazılımı bayağı 2000'lerden kalmış bir şey, polychrome uygulaması açılırken 3 kere bilgisayar mavi ekran verdiAlttaki MSI al geç.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Kullanıcı yorumları işte bu yüzden önemli. Bilmediğim bir şey söylendi. Sağ olun hocam.
Ben zamanında sırf ARGB başlığı var diye aldım ama yazılımı pişman etti, çok eskide kalma ve program sürekli çöküyor, her açılışta da yaklaşık bir 10 15 saniye süren post yaptığı için KC3000 SSD bile açılması uzun sürüyordu ama onun dışında bir sorun yaratmadı. Daha uzun kullansaydım inceleme yapardım, 1 kere aldım sonra bu sorunları yetkili servise belirttim, onlarda "önemli bir sorun değil ama yine de değişim yapabiliriz" diyerek yenisini yolladılar ve yine aynı sorun olunca direkt sattım anakartı
DDR 5'e geçeceğim...
pawEn
Üstün
B550-A Pro dışında alternatif olarak ucuza 4 RAM slotlu olarak şunu önerebilirim. 5600 ile kullanacaksınız sanırım. Fazlasıyla yeterli. Sanırım AM4'e çok yatırım da yapmak istemiyorsunuz.
www.akakce.com
MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!