2.000-4.000TL offroad RC araba önerisi

Lotus

Uzman
Yer
Georgia Martvili
Elektrik veya Nitro benzin ile çalışan fark etmez güzel giden toprak yolda hızlı gidebilecek bir araba arıyorum. Büyük olması güzel olur. Eğlencesine sürmek istiyorum çok bir beklentim yok. Traxx gibi bir araç alamayacağımı biliyorum bu bütçede.

Elektrik veya Nitro benzin ile çalışan fark etmez güzel giden toprak yolda hızlı gidebilecek bir araba arıyorum. Büyük olması güzel olur. Eğlencesine sürmek istiyorum çok bir beklentim yok. Traxx gibi bir araç alamayacağımı biliyorum bu bütçede.

Yurt dışı yasası değişmeseydi AliExpress üzerinden bakmanızı önerirdim yurt içi araç piyasası berbat durumda. İkinci el araçlara da bakabilirsiniz.

Açıklamada metal Aks'a sahip yazılmış ama plastik gibi geldi bilemiyorum fiyatını hak etmiyor bence motor torku ne seviyededir belli değil pek güven vermedi.
Size zahmet olmazsa 2. Elde bir kaç öneri alabilir mıyım?

on road'da alabilirim gözüme hoş gözüktü fiyatı da iyi gibi...

Size zahmet olmazsa 2. elde birkaç öneri alabilir mıyım?

On Road'da alabilirim gözüme hoş gözüktü fiyatı da iyi gibi...

1500TL için güzel bir araç gibi duruyor şarj cihazı ve batarya alınarak kullanılabilir mekanik olarak bilgi verilmemiş net bir yorum yapamam ve ne yazık ki şu an 2. el ilanları gezebilecek bir durumda değilim telefon üzerinde zor oluyor.

Geri
Yukarı Alt