Eliniz büyük mü küçük mü ve fareyi nasıl tutuyorsunuz?Uygun fiyatli kablosuz kaliteli bir mouse ariyorum. Yuksek fiyata cikmak istemiyorum 2K'ya kadar olan tum secenekleri bekliyorum. Sirf 2k dedim diye sadece 2K onermezseniz sevinirim.
Eliniz büyük mü küçük mü ve fareyi nasıl tutuyorsunuz?
![]()
Razer Orochi V2 18000 Dpı Siyah Kablosuz Gaming Mouse Rz01-03730100-r3c1 Orochi V2 Black Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer Orochi V2 18000 Dpı Siyah Kablosuz Gaming Mouse Rz01-03730100-r3c1 Orochi V2 Black Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Veya.
![]()
Glorious Model D Minus Kablosuz Gaming Mouse Mat – Siyah
4 GHZ KABLOSUZ BAĞLANTI Model D- Wireless, endüstride öncü kablosuz bağlantısıyla sinir bozucu gecikmeleri ortadan kaldırır. İçinde bulunan son teknoloji, çift tıklama ve tepkisizliği önleyerek…www.gaming.gen.tr
Bildiklerim kadarıyla bu bütçede bunlar fena değildir. Iyi diyebileceğim birşey bulamadım. Birde G305 var ama onda da çift tıklama sorunu falan var ama oda önerilir aslında.
Bildiklerim kadarıyla bu bütçede bunlar fena değildir. Iyi diyebileceğim bir şey bulamadım. Bir de G305 var ama onda da çift tıklama sorunu falan var ama oda önerilir aslında.
Kablolu güzel birşeyler bulabiliriz diye düşünüyorum.
Kablolu güzel bir şeyler bulabiliriz diye düşünüyorum.
@Endless Kaan siz farelerden iyi anlıyorsunuz galiba bir yardımcı olur musunuz acaba? Ben bir şey bulamadım.![]()
![]()
Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu olabilir.
İndirim kodu: Swar.