2.000 TL bütçe ile tekil masaüstü PC için hoparlör önerisi

Bütçe
2.000 TL

emre123

Çalışkan
Sadece kulaklık jakı olsun, o kulaklık jakını monitöre ya da bilgisayara takayım ve işime bakayım istiyorum. Tek portla halledeyim işi istiyorum, öyle priz falan filan uğraşmak istemiyorum. Ayrıca, lütfen bilinir ve iyi bir marka olsun.

Anker Soundcore 2 kullanıyorum. Hem AUX bağlantısı hem de Bluetooth bağlantısı var. Kaliteli bir AUX kablosu alırsanız kasaya ya da monitöre bağlayabilirsiniz. Ben AUX ile bağlarım diye almıştım ama baktım ki Bluetooth bağlantısı gayet güzel, hem kablo fazlalığı da olmuyor. Biraz gecikme oluyor ama benim açımdan sorun değil. Şarjı benim kullanımımda 5-6 gün gidiyor. 4-5 saatte şarj oluyor.(1watt - 10 watt) arası şarj aleti kullanın yazmışlar. Ekolayzır uygulaması yok, çünkü mobil uygulaması bu modeli desteklemiyor ve kauçuk yapısı var, çok parmak izi tutuyor. Ben, şarjı uzun gitsin diye her defasında tuşundan açıp kapatıyorum. AUX kullanırken, Bluetooth özelliği kapatılabilir mi bilemiyorum. Çünkü başkaları bağlanmaya çalışabilir. Bir inceleyin bu hoparlörü.

Son düzenleme:
Sadece kulaklık jakı olsun, o kulaklık jakını monitöre ya da bilgisayara takayım ve işime bakayım istiyorum. Tek portla halledeyim işi istiyorum, öyle priz falan filan uğraşmak istemiyorum. Ayrıca, lütfen bilinir ve iyi bir marka olsun.

Fazla kabloyla uğraşmak istemiyorum demişsiniz ama yine de 2. el Z506 gibi cihazlara bakmanızı öneririm. Sıfır olarak alacağınız her cihazdan çok çok daha güzel bir deneyim yaşarsınız.

Geri
Yukarı Alt