REK1
Gelişen
Hocam Babmla ortak alacağız yani yarısını o ödeyecek yarısını ben oda 23:30'da işe gidecek o tüzden
Hocam Babmla ortak alacağız yani yarısını o ödeyecek yarısını ben oda 23:30'da işe gidecek o tüzden
Amazon hakkında ne duydun bilmiyorum. Bana bir tık bahane gibi geliyor. Genelde yaşı küçük gençlerimiz, ailesini ikna edemediğinden belirli yerlerden alışveriş yaptıramıyorlar. O tarz bir şey ise söylemekten çekinmeyin.Hocam onun hakkındada konu açtım çoğu kişi buradan önerdi bende araştırdığımda en ucuzu buradaydı
Hocam birkaç şey duymuştum o tüzden amazon kullanmayı ttercih etmiyorum
Amazon hakkında ne duydun bilmiyorum. Bana bir tık bahane gibi geliyor. Genelde yaşı küçük gençlerimiz, ailesini ikna edemediğinden belirli yerlerden alışveriş yaptıramıyorlar. O tarz bir şey ise söylemekten çekinmeyin.
Öyle bir sebeptense de ailenize Trendyol ve Hepsiburada sahte ürün satan çok satıcı olduğunu belirtin. HB ve Trendyol en büyük sorunu, sorun yaşadığında müşteri arkasında Amazon gibi durmuyorlar. Amazon sorun yaşamadın ama ürünü beğenmezsen bile çok kısa sürede iade yapıyor. Ürün pahalı bir şey değilse iade etmekle de uğraşmıyor. Hem paranı geri alıyorsun, hem de ürün sen de kalıyor. Elbette bunu böyle söyleyince suistimal etmeyin. Suistimal ettiğini fark ettiklerini de genelde yasaklıyorlar. Tabii bu yasaklama hemen olan bir şey değil.
Mesela hazır sistem sitelerine güvenmemeyi anlarım. Ama Amazon'a güvenmeyip Hepsiburada'ya güvenmek garip geldi. Belki bu sitelerin anlaşmalı bankalar ile kullandırdıkları kredi vb. dolayı da tercih ediliyor olabilir. Ama Trendyol mesela peşin fiyatına üç taksit göz boyama, sadece kendi kartına bunu uyguluyor. Diğer kartlarda yine faiz alınıyor.Ailemi zar zor bu algıdan çıkarabilmiş olarak diyorum bu gerçekten kaldırılması gereken, belki de deneyiminizi zehirleyecek bir algı. Etrafımdaki çoğu kişi bilgisayarını Hepsiburada'dan, Trendyol'dan aldığı için çoğu güncel oyunu oynayamazken onlarla aynı fiyatlara aldığım sistem ile en çıkan oyunları yüksek grafikle oynayabiliyorum. Bir şeyin bilindik olması her zaman en iyisi olduğu anlamına gelmiyor. Buna da verebileceğimiz diğer örnekler ise Rampage, Monster gibi markalar, anlarsın ya, havalı isim, RGB.