Detaylar
Kim cevapladı?Buds FE ile çok bir farkı yok diye biliyorum. Daha iyi modeller vardı diye hatırlıyorum hocam.
- Makaleler
- 23
Kriter nedir? En sevdiğiniz müzik Türü nedir?
Buds FE daha iyi incelemelere göre.Buds FE ile çok bir farkı yok diye biliyorum. Daha iyi modeller vardı diye hatırlıyorum hocam.
Çok kriter yok arkadaşım alacak genel olarak rap dinliyor. Samsung'un Buds FE olayı sonrası çok sıcak bakmıyor markanın kulaklıklarına.
Olayın düzmeceden ibaret olduğu ortaya çıktı, tazminat parası koparmak için dümen çevrilmiş.Çok kriter yok arkadaşım alacak genel olarak rap dinliyor. Samsung'un Buds FE olayı sonrası çok sıcak bakmıyor markanın kulaklıklarına.
Birkaç günlüğüne idare etsin diye Buds FE aldım birkaç ay önce, hala arada kullanırım ve oldukça memnunum. ''Gürültü önleme, ortam sesi vb.'' Sunduğu özellikler muadillerinde yok sanırsam. F/P cihaz, öneririm.
- Makaleler
- 23
ANC önemliyse Redmi Buds 5 Pro.Çok kriter yok arkadaşım alacak genel olarak rap dinliyor. Samsung'un Buds FE olayı sonrası çok sıcak bakmıyor markanın kulaklıklarına.
XIAOMI BHR7662GL Redmi Buds 5 Pro Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Ayışığı Beyazı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
XIAOMI BHR7662GL Redmi Buds 5 Pro Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Ayışığı Beyazı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkl
Ses kalitesi önemliyse Anker Liberty 4 NC.
Anker Soundcore Liberty 4 NC Bluetooth Kulaklık, Açık Mavi trendy 657515 - Fiyatı, Yorumları
Anker Soundcore Liberty 4 NC Bluetooth Kulaklık, Açık Mavi trendy 657515 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bütçeyi aşıyor ama değer.
Zaten önerdiğim 2.5K'lık kulaklıklar Buds FE'den kötü.Olayın düzmeceden ibaret olduğu ortaya çıktı, tazminat parası koparmak için dümen çevrilmiş.
Birkaç günlüğüne idare etsin diye Buds FE aldım birkaç ay önce, hala arada kullanırım ve oldukça memnunum. ''Gürültü önleme, ortam sesi vb.'' Sunduğu özellikler muadillerinde yok sanırsam. F/P cihaz, öneririm.
Kablolu kulaklık alması gerek o zaman. Bu olay düzmeceydi zaten belli bi durum bu ama böyle bir çekincesi varsa hiçbir bataryalı alet kullanmaması gerek.Çok kriter yok arkadaşım alacak genel olarak rap dinliyor. Samsung'un Buds FE olayı sonrası çok sıcak bakmıyor markanın kulaklıklarına.
Uzun zamandır Buds FE kullanıyorum ve çok memnunum bu fiyat bandında en iyi kulaklıktır bence.
Bende uzun zamandır Buds FE kullanıyorum. Kulaklık için ekolayzır isteyen olursa şu mesaja bakabilir. Güzel kulaklık. Şayet Note 7 gibi her yerde patlamaya başlamadığı sürece bırakmam. Şu anlık sadece 1 tane oldu. Oda her teknolojik üründe olabilecek bir şey.
- Makaleler
- 23
O da yalandı. Tamamen dava parası kazanma amacıyla yapılmış bir iftira.Bende uzun zamandır Buds FE kullanıyorum. Kulaklık için ekolayzır isteyen olursa şu mesaja bakabilir. Güzel kulaklık. Şayet Note 7 gibi her yerde patlamaya başlamadığı sürece bırakmam. Şu anlık sadece 1 tane oldu. Oda her teknolojik üründe olabilecek bir şey.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-