Bütçe
1.500-2.000 TL

Jora

Uzman
Aklımda hem tasarımdan hem de mikrofondan dolayı nothing ear stick var. Genelde bilgisayarda kullanılacak toplantılarda, DC'de vs. önerileriniz nedir? Bağlantı sorunu vs yaşamak istemiyorum.

Gözün kapalı al 3 senedir kullanıyorum mikrofonu profesyonel mikrofonlara taş çıkarır. Basslı şarkılarda titreşim özelliği var 7.1 (sanal) F/P.
İlk defa titreşimli bir kulaklık görüyorum ve açıkçası çok güldüm :rofl: :rofl:

1 Yıldan uzun süredir kullanıyorum, öneririm, memnunum. Bütçenizin çok aşağısında ama f/p olarak çok iyi.

İlk defa titreşimli bir kulaklık görüyorum ve açıkçası çok güldüm :rofl: :rofl:

1 yıldan uzun süredir kullanıyorum, öneririm, memnunum. Bütçenizin çok aşağısında ama F/P olarak çok iyi.

Sana söyle diyeyim o kadar güzel ki vibratörlü basslı şarkılarda sanki bass kafana vuruyormuş gibi cok tatlı bir titreşim yapıyor ben ilk gördüğümde şaka falan sanmıştım ve garipsemiştim FPS oyunları oynamama rağmen Gamepower Mihawk'den vazgecemiyorum yoksa gider Cloud 3 alırdım. Onuda geçtim mikrofonu bayağı bir iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana söyle diyeyim o kadar güzel ki vibratörlü basslı şarkılarda sanki bass kafana vuruyormuş gibi cok tatlı bir titreşim yapıyor ben ilk gördüğümde şaka falan sanmıştım ve garipsemiştim FPS oyunları oynamama rağmen Gamepower Mihawk'den vazgecemiyorum yoksa gider Cloud 3 alırdım. Onuda geçtim mikrofonu bayağı bir iyi.
:rofl: :rofl: :rofl: Kablosuza geçmeyi düşünüyordum ama bunu da çok denemek istedim ne yapsam acaba

:rofl: :rofl: :rofl: kablosuza geçmeyi düşünüyordum ama bunu da çok denemek istedim ne yapsam acaba.

Kesinlikle pişman olmayacaksın emin ol. Bu arada titreşim kapatıp acabiliyorsun tuşu var. Mikronunda tuşu var kapatıp acabiliyorsun. Kulaklık tek kötü yani kablosu plastik ondan dolayı dolanıyor örgü olsa ömürlük kulaklık net.

Not : 2020'den beri aynı kulaklığı kullanıyorum bu 2. alışım 2023'de almıştım ikinciyi de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerileriniz için teşekkürler. Daha çok kulak içi kablosuz bakıyorum. Headset olarak SS Arctis 5 sahibiyim ama artık uzun kullanımda kafa üstünü acıtmaya başladı ve kulaklık padleride artık eskisi gibi değil o yüzden kablosuz genel kullanımdada işimi görecek bir kulaklık bakıyorum. Nothing eardansa hem telefondan kaynaklı Samsung Galaxy Buds FE düşünmeye başladım. Tecrübesi olan var mı? 2K gibi bir fiyata denk geliyor.

Son düzenleme: