Bütçe
2.000 TL

Lynesz

Çalışkan
NVMe M.2 SSD almak istiyorum fiyat çok ucuk olmadan 2.000 TL bandında. Çok bütçem yok, ne alabilirim? Yardımcı olabilir misinz?

150 TL de kuponu var, 1.820 TL'ye geliyor. Değerlendirilebilir, işini fazlasıyla görür.

Onun dışında 2.100 TL'ye WD Blue SN580 var:

2.300 TL'ye WD Blue SN5000 var, SN580'den bir tık iyidir ama senin anakart PCIe 3.0 destekli olduğundan dolayı pek bir şey fark ettirmeyecek.

Bunlar dışında önerebileceğim dizüstü bilgisayardan çıkma diskler var, uyar dersen onlara da bakarız.

Son düzenleyen: Moderatör:

150 TL de kuponu var, 1.820 TL'ye geliyor. Değerlendirilebilir, işini fazlasıyla görür.

Onun dışında 2.100 TL'ye WD Blue SN580 var:

2.300 TL'ye WD Blue SN5000 var, SN580'den bir tık iyidir ama senin anakart PCIe 3.0 destekli olduğundan dolayı pek bir şey fark ettirmeyecek.

Bunlar dışında önerebileceğim dizüstü bilgisayardan çıkma diskler var, uyar dersen onlara da bakarız.
Trendyol'dakinin açıklamasında 320 GB yazıyor, neden acaba? Bir de dizüstüden çıkma olanlarda bir sıkıntı olur mu? Olmazsa onlara da bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıklamayı ve ürün bilgilerini yanlış girmişler. 500 GB disk. Satıcısı hakkında bilgim yok, Takkolay diye bir yer.

Dizüstünden çıkma diskler genellikle sıfır ayarında oluyor ama garantisi falan nasıl işliyor bilemiyorum, 2 sene garantiyle sınırlı kalıyor olabilir.

WD Blue SN580 alınabilir, daha uygun fiyata MediaMarkt'ta Verbatim Vi5000 modeli de var. Ortalama bir model, çok önerdiğim bir marka değil ama bütçeni zorlamamak adına tercih edebilirsin. Onun dışında WD SN580 olur.

Açıklamayı ve ürün bilgilerini yanlış girmişler. 500 GB disk. Satıcısı hakkında bilgim yok, takkolay diye bir yer.

Dizüstünden çıkma diskler genellikle sıfır ayarında oluyor ama garantisi falan nasıl işliyor bilemiyorum, 2 sene garantiyle sınırlı kalıyor olabilir.

WD Blue SN580 alınabilir, daha uygun fiyata MediaMarkt'ta verbatim Vi5000 modeli de var. Ortalama bir model, çok önerdiğim bir marka değil ama bütçeni zorlamamak adına tercih edebilirsin. Onun dışında WD SN580 olur.

Dizüstünden çıkma diskler daha mı ucuz oluyor bunlara gore.