Bütçe
0-2000 tl arası
Hocam ürünü biraz aratınca zaten ayrıldığını gördüm sizi de uğraştırdım kusura bakmayın. Ama başka bir sıkıntı çıktı ilk bu güç kaynağını atan arkadaş aptek teknloloji linkini atmış NZXT onaylı satıcı değildi bir 500 600 TL uyguna satıyordu ondan aldım ama sanki coil whine sesi var gibi daha çok cızırtı video ekliyorum bunu çekerken CPU GPU pecete sokup durdurdum + kasa ici fanım yok bir cızırtı var iade etmeli miyim 2800'e aldım biraz daha koyup onaylı satıcılardan alsam olur muş. Video linki.

@Yusuf7878 @20424

Bobin sesi değil bu, fandan geliyor, düşük devirde yapabiliyor bu sesi.

Evet boştayken sadece Google Chrome açık bu ses geliyor biraz ağır yüke sokunca kayboluyor normal de tam tersi olması lazım değil mi bir sıkıntı yoksa kullanmaya devam edeyim.

Tam tersi durumda fanın hava sesi gelir, bu ses fanın göbeğinden geliyor, normalde olmaması lazım ama bazı fanlar böyle düşük devirde ses yapıyor.

Peki boştayken bu sesin olmamasını engellemenin bir yolu yok değil mi başka güç kaynağı alsam onda da olur mu bu sorunlar yine benzer bütcede bir şey alabilirim yoksa kabulleneceğim maalesef.
Olur da olmayabilir de. Garantisi yok bu işlerin maalesef. Engellemenin yolu fanı değiştirmek olur belki fakat siz yapmayın. Harici servise gönderebilirsiniz.

Olur da olmayabilir de. Garantisi yok bu işlerin maalesef. Engellemenin yolu fanı değiştirmek olur belki fakat siz yapmayın. Harici servise gönderebilirsiniz.

Yeni aldığım cihazi pek acmak istemem önceki güç kaynağımı acıyordum pek yararı olmadı 2 yıllık arena bilgisayar garantisi falan var gitsin istemem.

Tam tersi durumda fanın hava sesi gelir, bu ses fanın göbeğinden geliyor, normalde olmaması lazım ama bazı fanlar böyle düşük devirde ses yapıyor.

Anladım hocam yapabilecek bir şey yoksa sağlık olsun.

Hepsiburada'dan aldım aslın da satıcıya yazdım durumu daha cevap gelmedi iade yapabilirim ama iadeyle uğraşmak istemiyorum pek çok bozuk veya kullanılmayacak durum da değilse ürün değişim olabilir belki satıcı ne diyecek bakalım iade der büyük ihtimal değişim ile o da uğraşmaz gibime geliyor.

Son düzenleme:
Hocam ürünü biraz aratınca zaten ayrıldığını gördüm sizi de uğraştırdım kusura bakmayın. Ama başka bir sıkıntı çıktı ilk bu güç kaynağını atan arkadaş aptek teknloloji linkini atmış NZXT onaylı satıcı değildi bir 500 600 TL uyguna satıyordu ondan aldım ama sanki coil whine sesi var gibi daha çok cızırtı video ekliyorum bunu çekerken CPU GPU pecete sokup durdurdum + kasa ici fanım yok bir cızırtı var iade etmeli miyim 2800'e aldım biraz daha koyup onaylı satıcılardan alsam olur muş. Video linki.

@Yusuf7878 @20424

Muhtemelen fan yatağından geliyor ses. Bu model nispeten kalitesiz, Sleeve bearing dediğimiz bir fan türünü kullanıyor. Sebebi ondan dolayıdır.

Son düzenleme: