Bütçe
2.000 TL

5008

Uzman
Makaleler
1
Elimde DeathAdder V2 Mini mevcut ve rahat bulmuyorum. Beğendiğim bir ürün bulursam değiştirmeyi düşünüyorum. El ölçülerim 18,5 CM ve 8,5 CM, tutuşum da sanırsam fingertip. 4 şartım var: Siyah renkli olmalı, yurt içi ürünü olmalı, elime uygun olmalı ve kablosuz olmalı.

Elimde DeathAdder V2 Mini mevcut ve rahat bulmuyorum. Beğendiğim bir ürün bulursam değiştirmeyi düşünüyorum. El ölçülerim 18,5 CM ve 8,5 CM, tutuşum da sanırsam fingertip. 4 şartım var: Siyah renkli olmalı, yurt içi ürünü olmalı, elime uygun olmalı ve kablosuz olmalı.
Bu bütçede dediklerinizi karşılayan bir ürün bulmak zor. Bütçe artar mı?

Birde Ergonomik mi olsun simetrik mi olsun?

Bu bütçede dediklerinizi karşılayan bir ürün bulmak zor. Bütçe artar mı?

Birde Ergonomik mi olsun simetrik mi olsun?

Sağ elimle kullandığımdan simetrik olması önemli değildir herhalde. Rahat olması ön planda benim için. Bütçe bir miktar esneyebilir. Şunu gördüm ama farelerden anlamıyorum.

Sağ elimle kullandığımdan simetrik olması önemli değildir herhalde. Rahat olması ön planda benim için. Bütçe bir miktar esneyebilir. Şunu gördüm ama farelerden anlamıyorum.

Ergonomik modelden simetrik modele geçtim, inan bana fark etmiyor.
Bana kalırsa bu model iyi gider. R1 PRO modeli.
@Toby Fox

Ergonomik modelden simetrik modele geçtim, inan bana fark etmiyor.
Bana kalırsa bu model iyi gider. R1 PRO modeli.
@Toby Fox

Elime uyacaksa düşüneyim. Pek fiyat farkı yokmuş direkt R1 Pro Max modelini de alabilirim. Hepsi 1K dongle ile geliyor sanırım. Malzeme kalitesi konusunda üzmez değil mi?

Bütçe konusunda sıkıntı yok da bir fareye dünya kadar para vermek istemem. :)
Hocam bunu al. İyzico'yu biliyorsundur, oradan alırsan toplamda 600 TL kazanıcaksın. Yani 2400'e almış olacaksın.

Bütçe konusunda sıkıntı yok da bir fareye dünya kadar para vermek istemem. :)

Bu arada daha önce Deathadder V2 X kullanıyordum uzun süre kullanınca elim ağrıyordu. Biraz ağır bir fareydi tabii.
Sana bu attığımı ben 2 aydan fazladır kullanıyorum. 36 gram. Tüy gibi bir şey çok harika bir ürün.

Hocam bunu al. Iyzico'yu biliyorsundur, oradan alırsan toplamda 600 TL kazanacaksın. Yani 2400'e almış olacaksın.

Sana bu attığımı ben 2 aydan fazladır kullanıyorum. 36 gram. Tüy gibi bir şey çok harika bir ürün.

Baktım V2 X 103 grammış. :) Düşüneceğim hoca sağ olasın. Alıp almamaya tam karar vermedim ama alırsam bunu alırım.

Son düzenleme: