DarkMen

Yetkin
Merhaba, iyi Sosyaller.

Yeni bir fare almayı düşünüyorum. Şu an VXE R1 SE+ kullanıyorum, sağ tık çift tıkladığı için değiştirmek istiyorum. Boyutu elime tam oturuyor, bu yüzden boyut ölçüsü olarak onu referans alabiliriz. Tutuşum palm ile claw arası, yine de sanırım claw’a biraz daha yakın bir hibrit tutuş. (ChatGPT “hybrid grip” dedi.)

Bütçem 2–₺3.000 arası ancak bütçeyi zorlamak istemiyorum. Eğer ₺2.000 civarında işi çözen bir model varsa 3.000’e çıkmak istemiyorum. Mouse hertz'ine çok takılmıyorum fakat bu fiyat aralığında ne gibi Hz değerleri olduğunu da bilmiyorum. Tavsiyelerinize açığım.

Çoğunlukla Valorant ve nadiren CS2 oynuyorum. Önerileriniz neler? Elime tam oturan, ortalama boyuttaki (VXE R1 SE+ referansı) ve hibrit/claw’a yakın tutuşa uygun modeller arıyorum. Şimdiden teşekkürler.

* VXE R1 SE+ ölçüler (Wraith):

Screenshot_2025-10-10-09-27-01-458_com.android.chrome-edit.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
MCHOSE A5 Ultra.
Bütçe çıkarsa.
MCHOSE L7 Ultra.
Scyrox V6'ya baktığımda A5 Ultra mantıksız geldi ama L7 Ultra ile Scyrox V6 arasında kaldım.
Şu modeli alın, geçtiğinize değsin.
Siz hangisini önerirsiniz hocam? Bir de V6 ve V8 aynı fiyata satılıyor, farkları nedir?

Scyrox v6'ya baktığımda A5 Ultra mantıksız geldi ama L7 Ultra ile scyrox V6 arasında kaldım.

Siz hangisini önerirsiniz hocam? Bir de V6 ve V8 aynı fiyata satılıyor, farkları nedir?

Scyrox modelinin yapı kalitesi berbat. Qc sorunu oluşabiliyor ileriki zamanlarda.
Claw:
Palm:

Bu modelin de yapı kalitesi harika.

Scyrox V6'ya baktığımda A5 Ultra mantıksız geldi ama L7 Ultra ile Scyrox V6 arasında kaldım.

V6 ve V8'in arasında ki tek fark, tutuş şekli farkı olması. L7 ultradan iyi ikiside. Teknik olarak V6 ile V8 aynı zaten. V6, palm tutuşa uygun biraz daha.

Berbat falan değil. Helios 2 pro'dan daha iyi ikisinide kullandım.

V6 ve V8'in arasında ki tek fark, tutuş şekli farkı olması. L7 ultradan iyi ikiside. Teknik olarak V6 ile V8 aynı zaten. V6, palm tutuşa uygun biraz daha.
Anladım hocam, aslında tutuş şeklim daha çok calw grip'e daha yakın, bu yüzden calw arası bir şey olsa daha iyi olur. Bir de iki yanıt çelişkili, hangisinin daha iyi/daha kötü olduğunu anlayamadım doğrusu 😄

Anladım hocam, aslında tutuş şeklim daha çok calw Grip'e daha yakın, bu yüzden calw arası bir şey olsa daha iyi olur. Bir de iki yanıt çelişkili, hangisinin daha iyi/daha kötü olduğunu anlayamadım doğrusu 😄

Bu bütçede alabileceğiniz en iyi mouse scyrox.