Ben Wraith'ten 3000 TL'ye almıştım. Skatez ile beraber sipariş etmiştim.

Meyer Gaming ile ilgili yorumlara bakınca güvenilir duruyor. Müşterileri memnun görünüyor.

Scyrox V8'in skatezleri takılı gelmiyor zaten. Kutuda 2 adet yedek skatez ile geliyor. Hiçbirini denemedim açıkçası. Zaten kullananlar da pek iyi olmadığını söylüyor.
Evet, kutu açılışında görmüştüm. Birisi dot skatez diğerinin adını bilmiyorum. 😄 O halde gaming.gen'den alayım, zaten 30-40 lira fark ediyor, tekrar çok teşekkür ederim hocam. Ben ben olsam benle bu kadar uğraşmazdım heralde 😅. Şaka bir yana tüm cevaplarınız ve değerli zamanınızı bana ayırdığınız için bir kez daha çok teşekkür ederim hocam. Cansınız.

MCHOSE A5 Ultra al geç.

Şu modeli alın, geçtiğinize değsin.

Sebep? A5 Ultra işini görecektir fazla masrafa gerek yok. Aralarında azıcık daha iyi malzeme kalitesi var diye 1000 lira vermek saçmalık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim hocam, Scyrox V8 aldaldı
Memnun musunuz? Bir de tam hangi skatezi aldınız? Kutudan çıkanı denediniz mi? Kötü müydü çok? Mouse+skatez almak zorunlu ise sanki şu model daha iyi gibi sanki? İlerde switchleri de degisiyormus. Galiba bu forumda tavsiye edilmişti.

Memnun musunuz? Bir de tam hangi skatezi aldınız? Kutudan çıkanı denediniz mi? Kötü müydü çok? Mouse+skatez almak zorunlu ise sanki şu model daha iyi gibi sanki? İlerde switchleri de degisiyormus. Galiba bu forumda tavsiye edilmişti.

Valla hocam sağolsun hepsiJET kargoyu 3 gündür İstanbul'da tutuyordu bu yüzden daha elime ulaşmadı, bugün ulaşacak diye umuyorum. Stok skatezlerin kötü olduğunu söyledikleri için yanında skatez de aldım, aynı anda gelecekleri için stok skatezleri denemeyeceğim. Attığınız mouse hakkında pek bir bilgim yok ama özelliklerine göre biraz pahalı geldi bana, heralde hot-swaptan kaynaklı bir durum ama yani ileride switchleri değişmem gerekeceğini düşünmüyorum, yine de bir @michaelscofield hocam yanıtlasın tabii. Bu arada jade dot skatez aldım öneri üstüne, daha önce dot skatez denememiştim. İlk olacak.

Valla hocam sağolsun hepsiJET kargoyu 3 gündür İstanbul'da tutuyordu bu yüzden daha elime ulaşmadı, bugün ulaşacak diye umuyorum. Stok skatezlerin kötü olduğunu söyledikleri için yanında skatez de aldım, aynı anda gelecekleri için stok skatezleri denemeyeceğim. Attığınız mouse hakkında pek bir bilgim yok ama özelliklerine göre biraz pahalı geldi bana, heralde hot-swaptan kaynaklı bir durum ama yani ileride switchleri değişmem gerekeceğini düşünmüyorum, yine de bir @michaelscofield hocam yanıtlasın tabii. Bu arada jade dot skatez aldım öneri üstüne, daha önce dot skatez denememiştim. İlk olacak.

Hem logitech hem hyperx mouselarim cift sol tiklama sorunu nedeniyle mefta oldu. O yüzden kolayca switch değiştirme önemli geldi bana. Biraz eski kafayim sanirim ama 2 senede bir ürün almak istemiyorum. Almışken uzun süre kullanma tarafındayım.
Tabi bilenler yorumlarsa sevinirim. Malzeme kalitesi falan da iyi diye okumuştum.