Yani hocam? Size zahmet link atabilir misiniz? ChatGPT'ye sorduğumda küçük skatezler yerine direk büyük/tek skatezler kullan dedi.
Yukarıda link bıraktım zaten. Wraith linkine tıklayıp aşağı doğru kaydırın, orada çeşitleri göreceksiniz. Fotoğrafta ekledim, yavaştan hızlıya doğru gidiyor. Kendinize göre seçim yapabilirsiniz. X-RayPad Jade Ultra tercih edilebilir. Sürtünmesi az ve hızlı bir skatezdir.

Yukarıda link bıraktım zaten. Wraith linkine tıklayıp aşağı doğru kaydırın, orada çeşitleri göreceksiniz. Fotoğrafta ekledim, yavaştan hızlıya doğru gidiyor. Kendinize göre seçim yapabilirsiniz. X-RayPad Jade Ultra tercih edilebilir. Sürtünmesi az ve hızlı bir skatezdir.
Hocam RAWM SH01 Pro nasıl? Şimdi de onu öneriyorlar, Scyrox V8 yerine.

Dot skatez dediğiniz küçük skatezler değil mi? Ne gibi farkları ve faydası var? Dezavantajları var mıdır?

Aynen hocam. Nokta şeklinde olanlar.

Jade dot skatez alırsanız içerisinden 40 tane nokta skatez çıkıyor. Avantajı, hızını ayarlayabilmek. Dediğim gibi, eğer hız istiyorsak az, kontrol istiyorsak çok nokta skatez takabiliyoruz.

Ben Jade dot skatez kullanıyorum. Hız istediğim için sadece 4 tane köşelere taktım, yağ gibi akıyor.

Aynen hocam. Nokta şeklinde olanlar.

Jade dot skatez alırsanız içerisinden 40 tane nokta skatez çıkıyor. Avantajı, hızını ayarlayabilmek. Dediğim gibi, eğer hız istiyorsak az, kontrol istiyorsak çok nokta skatez takabiliyoruz.

Ben Jade dot skatez kullanıyorum. Hız istediğim için sadece 4 tane köşelere taktım, yağ gibi akıyor.
Peki hocam mouse padim ve mouse göz önüne bulundurulduğunda en mantıklı seçenek bu mudur? Ayrıca link bırakmanız mümkün mü?

Peki hocam mouse padim ve mouse göz önüne bulundurulduğunda en mantıklı seçenek bu mudur? Ayrıca link bırakmanız mümkün mü?

Eğer hız istiyorsanız en mantıklı seçeneklerden biri budur. Hem ben Xrades mousepad kullanıyorum ve mouse üzerinde çok güzel kayıyor.

Skatez linki: https://wraithesports.com/products/x-raypad-jade-universal-dot-skates

Hem dot skatez alırsanız, içerisinden 40 tane çıkıyor. Yıllarca kullanırsınız.