Bütçe
2.000 TL

FreezyRagnar

Uzman
Merhaba. Başlıkta da dediğim gibi, gamepad’e ihtiyacım var. Az da olsa bütçeyi çıkabilirim. Titreşimli, Xbox destekli ve kablosuz (BT yerine 2.4 bağlantılı tercihimdir) bir gamepad arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith'te üzerinde çok kaliteli gamepadler var en azından olduğu söyleniyor, incelemelerine göre satın alabilirsin. Benim tercihim olmasa da 8BitDo Ultimate 2C bir göz atabilirsiniz, alternatif olarak. Benim şahsi tercihim param birikince https://wraithesports.com/products/atk-battle-axe-oyun-kolu?variant=49345792835777 bunu almayı düşünüyorum. Özellikleri çok güzel duruyor.
Xbox destekli bir kol arıyormuş arkadaş.

@FreezyRagnar, bu bütçede Xbox konsollariyla uyumlu kablosuz bir gamepad yok.

Ama onu Xbox dizilim anlaminda söylediyseniz buna bakabilirsiniz:

8BitDo Ultimate 2C F/P değil şu anda.

Xbox destekli bir kol arıyormuş arkadaş.

@FreezyRagnar, bu bütçede Xbox konsollariyla uyumlu kablosuz bir gamepad yok.

Ama onu Xbox dizilim anlaminda söylediyseniz buna bakabilirsiniz:

8BitDo Ultimate 2C F/P değil şu anda.
Xbox destekli bir kol için mininmum ne kadar bütce ayırmalıyım peki ?
Yada kablosuz yeribe kablolu tercih edersem bu bütcede var mıdır ?

F710 alın geçin, taş gibi gamepad. Arkadaşların attığı gamepadler güzel, lakin Türkiye'de teknik servis destekleri yok diye biliyorum.

Bunu alın.

Edit: PC de kullanacağınzı sanmıştım, kusura bakmayın.

Son düzenleme:
F710 alın geçin, taş gibi gamepad. Arkadaşların attığı gamepadler güzel, lakin Türkiye'de teknik servis destekleri yok diye biliyorum.

Bunu alın.

Konuyu okur musunuz? Xbox konsola alınacak gamepad...

Bunu alın.

Edit: PC'de kullanacağınızı sanmıştım, kusura bakmayın.
Kaldı ki diyelim PC'de kullanacak, F710 asla alinmaz. 15 yıllık müzelik ürün.

Son düzenleme:
Konuyu okur musunuz? Xbox konsola alınacak gamepad...

Kaldı ki diyelim PC'de kullanacak, F710 asla alinmaz. Müzelik ürün.

F310'u 8 yıl kullandım, defalarca yere düştü, minimum 3 kez üstüne döküldü ve hala ilk günkü gibi sağlam. Yalnızca analogdaki deri soyuldu doğal olarak.

Tetik tuşlarını ve genel anlamda konforunu beğenmeyebilirsiniz, buna bir şey diyemem.

Lakin bu fiyata Wireless gamepad bulup üstüne bu seviyde dayanıklılığı olan bir ürün BULAMAZSINIZ.

F310'u 8 yıl kullandım, defalarca yere düştü, minimum 3 kez üstüne döküldü ve hala ilk günkü gibi sağlam. Yalnızca analogdaki deri soyuldu doğal olarak.

Tetik tuşlarını ve genel anlamda konforunu beğenmeyebilirsiniz, buna bir şey diyemem.

Lakin bu fiyata Wireless gamepad bulup üstüne bu seviyde dayanıklılığı olan bir ürün bulamazsınız.
Düzgün ve dikkatli kullanırsanız normal bir gamepadi de o kadar kullanirsiniz zaten. Kaldi ki o fiyata çok daha üst teknolojilere sahip kablosuz gamepadler de bulunabiliyor. Konunun dışına çıkmaya gerek yok, 15 yıllık hiçbir teknolojiye sahip olmayan (TMR, HE vb.) bir gamepadi de övmeye gerek yok.

Bunu alın.

Edit: PC de kullanacağınzı sanmıştım, kusura bakmayın.
Pc için ayrı bi' game pad almayı düşünüyorum zaten. Bu ürün uygun mudur ?