Bütçe
2.000 TL
Kaldi ki o fiyata çok daha üst teknolojilere sahip kablosuz gamepadler de bulunabiliyor.

Nerede mesela rüyanda mı? Örnek alalım lütfen.

Pc için ayrı bi' game pad almayı düşünüyorum zaten. Bu ürün uygun mudur ?

Fazlasıyla uygun, incelemelerine bakabilirsiniz.

Dediğim gibi son zamanlarda f/p olmasıyla globalde dikkat çekmiş pek çok gamepad var, bazıları da burada önerilmiş zaten.
Lakin bu arkadaşlar bu ürünlerin çoğunun Türkiye'de bir teknik servisinin bulunmadığını, gamepad arızalandığında bir muhatap bulamayacaklarının farkında değiller.

Orijinal dualshocklar bile 1-2 senelik kullanımda drift veya deadzone gibi sıkıntılar yaşatabilirken ben bu gamepadlerin ısrarla önerilmesini cahilliğe bağlıyorum.

MSİ köklü ve gamepad konusunda kendini kanıtlamış bir markadır, herhangi bır sıkıntı yaşadığınızda teknik servis hizmeti alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Fazlasıyla uygun, incelemelerine bakabilirsiniz.

Dediğim gibi son zamanlarda F/P olmasıyla globalde dikkat çekmiş pek çok gamepad var, bazıları da burada önerilmiş zaten.
Lakin bu arkadaşlar bu ürünlerin çoğunun Türkiye'de bir teknik servisinin bulunmadığını, gamepad arızalandığında bir muhatap bulamayacaklarının farkında değiller.

Orijinal DualShock'lar bile 1-2 senelik kullanımda drift veya deadzone gibi sıkıntılar yaşatabilirken ben bu gamepadlerin ısrarla önerilmesini cahilliğe bağlıyorum.

MSI köklü ve gamepad konusunda kendini kanıtlamış bir markadır, herhangi bir sıkıntı yaşadığınızda teknik servis hizmeti alabilirsiniz.

Bu önerdiğimiz gamepadler drift yapamaz, çünkü TMR ve hall effect teknolojisine sahipler :) Bu yüzden bu önerdiğimiz gamepadler arızalanmıyor. Diyelim arızalandı, başka bir sorun çıktı, kol yenisiyle değiştiriliyor. Orijinal DualShock'lar evet drift yapar çünkü ALPS kullanıyor, yani o da herhangi bir TMR veya hall effect teknolojisine sahip değil demek.

Son düzenleme:
Bu önerdiğimiz gamepadler drift yapamaz, çünkü TMR ve Hall Effect teknolojisine sahipler :) Bu yüzden bu önerdiğimiz gamepadler arızalanmıyor. Diyelim arızalandı, başka bir sorun çıktı, kol yenisiyle değiştiriliyor. Orijinal DualShock'lar evet drift yapar çünkü ALPS kullanıyor, yani o da herhangi bir TMR veya Hall Effect teknolojisine sahip değil.

Gamepadlerin tek problemi drift sıkıntısı değil. Hadi sizin teknoloji o kadar iyi olsun ki deadzone da olmasın, dongle da arızalanmasın, bluetooth da bağlantı sorunu dahi yaratmasın. Cihaz alakasız bir şekilde çalışmayı bırakırsa ne olacak? Bunu engelleyecek bir teknoloji yoktur diye düşünüyorum.

Bundan mütevellit kullanıcının olası bir sorunda destek alabileceği marka ve modelleri önermeyi daha etik buluyorum.

Gamepadlerin tek problemi drift sıkıntısı değil. Hadi sizin teknoloji o kadar iyi olsun ki deadzone da olmasın, dongle da arızalanmasın, bluetooth da bağlantı sorunu dahi yaratmasın. Cihaz alakasız bir şekilde çalışmayı bırakırsa ne olacak? Bunu engelleyecek bir teknoloji yoktur diye düşünüyorum.

Bundan mütevellit kullanıcının olası bir sorunda destek alabileceği marka ve modelleri önermeyi daha etik buluyorum.
TMR veya hall effect kullanan kollar %0 deadzone veriyor :D Kaldı ki bu tür sorunlar yaşarsa marka destek olur, yenisiyle değiştirir. Ürünü çöpe at demez. 2 yıl garantisi mevcut ürünlerin. Dongle'ın da durduk yere bozulma ihtimali çok düşük. TMR veya hall effect kullanan bir kolun drift yapma ihtimali olduğunu söylemeniz ayrı komik.

Önerilen markaların düzgün desteklerinin olmadığını nereden biliyorsun? Çoğu sıfır ürün ile değiştiriliyor. 15 senelik tarihi eser çöpten ibaret olan F710'mu alsın?

Merhaba. Başlıkta da dediğim gibi, Gamepad'e ihtiyacım var. Az da olsa bütçeyi çıkabilirim. Titreşimli, Xbox destekli ve kablosuz (BT yerine 2.4 bağlantılı tercihimdir) bir gamepad arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Ben kullanıyorum memnunum tüm cihazlarla uyumlu neredeyse.
RGB ışıklandırması ve yedek başlıkları da var yanında.

Bilginizin olmadığı konularda gereksiz mesaj kirliliği yapmayın. Konu sahibinin istediği cevaplar değil bunlar.

Çünkü son yıllarda popüler olmuş bu markaların %90'lık kısmının senin ülkende distribütörü yok.
Ben de biliyorum özellikle Gulikit'in tavsiye ettiğim 2 üründen de daha iyi olduğunu.

Teknoloji şans işidir, sabahtan akşama kadar Rampage, Gamepower vb. markalar kötülersiniz ama öyle bir ürünü çıkar ki ömürlük olur.
Yeri gelir öve öve bitirilemeyen AA+ kalite markaların ürünlerini de teknik servis kapılarında beklersiniz.
Allah'ın Çinli firması bana ürünü almadan önce hiçbir teminat vermemişken sorun yaşadığımda yardım eder mi etmez mi bilemem.
Bundan dolayı da bu riski alıp benim ülkeme RMA sunmayan hiçbir markanın ürününü almam.

F710 önermemin sebebi alınabilecek en düşük fiyatlı gamepad olmasıydı, gamepadin sağlamlığı dışında hiçbir olayının olmadığını da belirttim zaten.