Gulikit'in Türkiye distribütörü ConnectGame. 8BitDo'nun Türkiye distribütörü ise Gizala. Machenike'nin ise Gank. EasySMX de yine ConnectGame. Kim diyor olmadığını? Neredeyse hepsinin distribütörü mevcut. RMA desteği de sunuyorlar. MSI, Logitech gibi de 15-20 gün servis süreciyle uğraştırmıyorlarÇünkü son yıllarda popüler olmuş bu markaların %90'lık kısmının senin ülkende distribütörü yok.
Ben de biliyorum özellikle Gulikit'in tavsiye ettiğim 2 üründen de daha iyi olduğunu.
Teknoloji şans işidir, sabahtan akşama kadar Rampage, Gamepower vb. markalar kötülersiniz ama öyle bir ürünü çıkar ki ömürlük olur.
Yeri gelir öve öve bitirilemeyen AA+ kalite markaların ürünlerini de teknik servis kapılarında beklersiniz.
Allah'ın Çinli firması bana ürünü almadan önce hiçbir teminat vermemişken sorun yaşadığımda yardım eder mi etmez mi bilemem.
Bundan dolayı da bu riski alıp benim ülkeme RMA sunmayan hiçbir markanın ürününü almam.
F710 önermemin sebebi alınabilecek en düşük fiyatlı gamepad olmasıydı, gamepadin sağlamlığı dışında hiçbir olayının olmadığını da belirttim zaten.
Son düzenleme: