Bütçe
1.500-2.000 TL
Hocam yurt dışından nasıl alacaksın ona göre bütçe artarsa farklı modeller var.

İptal oldu hocam o shenzhenaudio artık Türkiye'ye göndermiyormuş. Şu an tek arada kaldigim şey EW200 alacağım ama DSP mi yoksa 3.5 mm mi alsam arada 300 TL fark var. Bu işten de hiç anlamam.

Hocam yurt dışından nasıl alacaksın ona göre bütçe artarsa farklı modeller var.

Bir de gumruk siniri kalkti her seyin vergisi olacak ya o yuzden vazgectim.

Hocam slayer X7t 5070 kullanıyorum ses kartı problem çıkarır mı? Hangi girişli olanını tercih edeyim ve yurt dışından alsam daha mı mantıklı yoksa direk yerel distribütörden mi alayım. Çok soru oldu kusura bakmayın ama seçenekler dar

DSP,
3.5mm var hangisini tercih etmem gerekli

Elimde de bayağı kulaklık var cidden oyunlarda ki ses deneyiminde fark edilir detaylar oluyor mu sizce tecrubeniz nedir?
Cikarmaz. Ben 4050 Nitro 5'in ses kartiyla kullaniyorum. Eger telefonda da kullanirim dersen DSP kullanabilirsin. Benim kullandigim kulakliklar arasinda en detayli sesi veren kulaklikti EW200.

İptal oldu hocam o shenzhenaudio artık Türkiye'ye göndermiyormuş. Şu an tek arada kaldigim şey EW200 alacağım ama DSP mi yoksa 3.5 mm mi alsam arada 300 TL fark var. Bu işten de hiç anlamam.

Bir de gumruk siniri kalkti her seyin vergisi olacak ya o yuzden vazgectim.

Hocam Type-C cihazlarda kullanacaksan DSP almasan da Apple dongle gibi bir DAC alıp kullanabilirsin. Bilgisayarda bazı anakartlarda 3.5mm ile kullanınca dip ses olabiliyor, genelde müzik çalarken fark edilmiyor.
Daha sonra ses kartı almayı planlıyorsan da 3.5mm alman daha iyi olur. Ses kalitesi olarak eksiklik olmaz sadece boştayken dip ses olabilir o da kesin olacak bir durum değil.

Cikarmaz. Ben 4050 Nitro 5'in ses kartiyla kullaniyorum. Eger telefonda da kullanirim dersen DSP kullanabilirsin. Benim kullandigim kulakliklar arasinda en detayli sesi veren kulaklikti EW200.
hocam cihaz özelliklerinde Type-C belirtiyor ama Gamegaraja sorduğumda 3.5mm jak tercih etmemi önerdiler "Type C bağlarsanız kulaklık kendi sürücüleri ile ses verir" dediler.

Yani telefonda da bazen kullanırım ama asıl sormak istediğim. @Audio Poet arkadaşın dediği gibi maximum performansı almak istiyorum. Dip ses olmasın ve oyunlarda en iyi şekilde ses kasabileyim, hikayeli oyunlarda ses deneyimini en iyi şekilde almak istesem 3.5mm mi, yoksa DSP mi almam gerekli?

hocam cihaz özelliklerinde Type-C belirtiyor ama Gamegaraja sorduğumda 3.5mm jak tercih etmemi önerdiler "Type C bağlarsanız kulaklık kendi sürücüleri ile ses verir" dediler.

Yani telefonda da bazen kullanırım ama asıl sormak istediğim. @Audio Poet arkadaşın dediği gibi maximum performansı almak istiyorum. Dip ses olmasın ve oyunlarda en iyi şekilde ses kasabileyim, hikayeli oyunlarda ses deneyimini en iyi şekilde almak istesem 3.5mm mi, yoksa DSP mi almam gerekli?
O zaman 3.5 mm'li olan varyasyonla birlikte + ses karti alman lazim dip ses olmamasi icin. Obur turlu dip ses yapacak.

O zaman 3.5 Mm'li olan varyasyonla birlikte + ses karti alman lazim dip ses olmamasi icin. Obur turlu dip ses yapacak.

Ben ortalama bir anakarta jak ile bağladım, onda bile yaşamadım da dip ses.

@Simon hocam senin EW200 ile kullandığın DAC veya ses kartı ne? Benim kullandığım DAC vokali ön plana çıkarıyor gibi hissediyorum. Apple DAC dengeli verir mi sesi acaba.

O zaman 3.5 mm'li olan varyasyonla birlikte + ses karti alman lazim dip ses olmamasi icin. Obur turlu dip ses yapacak.
hocam peki şöyle yorumlar var. Daha iyi alternatif var mı yoksa kafa üstü almak daha mı mantıklı olur hafif bir şeyler. Pek bilmiyorum bu konuları ve acele karar vermek istemiyorum.

1771679274421.webp

Hocam peki şöyle yorumlar var. Daha iyi alternatif var mı yoksa kafa üstü almak daha mı mantıklı olur hafif bir şeyler. Pek bilmiyorum bu konuları ve acele karar vermek istemiyorum.

Eki Görüntüle 228652

3.5mm ile bağladığımda bile çok iyi ses kastım EW200 ile, ses seviyesi düşük olmasına rağmen. Ses kasma konusunda hakkını yedirmem. Yorumu yazan arkadaş 500 gram Ultra bass gaming headsetleri seviyor bence.

3.5mm ile bağladığımda bile çok iyi ses kastım EW200 ile, ses seviyesi düşük olmasına rağmen. Ses kasma konusunda hakkını yedirmem. Yorumu yazan arkadaş 500 gram Ultra bass gaming headsetleri seviyor bence.
3.5mm almam daha mantıklı galiba cihaz güncel bir cihaz zaten az bir dip sesi problem etmem sadece en iyi performans hangisi olacaksa onu tercih etmek mantıklı. Kafa üstü hafif modeller varsa 2-3k arası onlara da yönelebilirim.

3.5mm almam daha mantıklı galiba cihaz güncel bir cihaz zaten az bir dip sesi problem etmem sadece en iyi performans hangisi olacaksa onu tercih etmek mantıklı. Kafa üstü hafif modeller varsa 2-3K arası onlara da yönelebilirim.

Hocam ses kartı veya sağlam bir DAC alırsan 3.5mm al. Fakat ses kartları DAC'lar da zaten kulaklık fiyatı. Vermezsin o fiyatları yüksek ihtimalle.