Bütçe
1.500-2.000 TL
Hocam ses kartı veya sağlam bir DAC alırsan 3.5mm al. Fakat ses kartları DAC'lar da zaten kulaklık fiyatı. Vermezsin o fiyatları yüksek ihtimalle.
yok hocam o kadar masraf etmem DSP mi alayım o halde çok karıştır ortalık, siz demediniz mi ortalama anakarta jak ile bağladım iyiydi diye. DSP alırsam beni uğraştırmayacaksa DSP alayım ama o da kendi ses sürücüsünü kullanacak verimli olacak mı ki

Wraith evoX​

nasıldır?

Yok hocam o kadar masraf etmem DSP mi alayım o halde çok karıştır ortalık, siz demediniz mi ortalama anakarta jak ile bağladım iyiydi diye. DSP alırsam beni uğraştırmayacaksa DSP alayım ama o da kendi ses sürücüsünü kullanacak verimli olacak mı ki.

Wraith evox​

Nasıldır?

Hocam kendi sürücüsü verimli olur diye düşünüyorum. Noname DAC'lar var ben de onlar bile verimli. DSP fazlasıyla yeter. Evox kötü.

Ben ortalama bir anakarta jak ile bağladım, onda bile yaşamadım da dip ses.

@Simon hocam senin EW200 ile kullandığın DAC veya ses kartı ne? Benim kullandığım DAC vokali ön plana çıkarıyor gibi hissediyorum. Apple DAC dengeli verir mi sesi acaba.
Ben dip ses yasadim. DAC kullanmiyorum henuz. Jack girisine takiyorum.

hocam peki şöyle yorumlar var. Daha iyi alternatif var mı yoksa kafa üstü almak daha mı mantıklı olur hafif bir şeyler. Pek bilmiyorum bu konuları ve acele karar vermek istemiyorum.

Eki Görüntüle 228652
Herkesin beklentisi farkli. Bu butcelerde alacagin IEM sana en fazla 3.000 TL'lik bir performans verir. Beklentiye girip ROG Pelta gibi bir headsetle ayni performansi vermesini isterse boyle kotu yorumlar cikiyor ortaya.

Ben dip ses yasadim. DAC kullanmiyorum henuz. Jack girisine takiyorum.
DSP alıyorum hocam o zaman anakartımın ses kartını bilmiyorum realtek sürücü kullanıyor bunu biliyorum sadece. bütçeyi 3 e çıkarabilirim bir tık daha iyi öneriniz varsa. Bazı yorumlar var ki insanı bir tık kararsız bırakıyor

DSP alıyorum hocam o zaman anakartımın ses kartını bilmiyorum Realtek sürücü kullanıyor bunu biliyorum sadece. Bütçeyi 3'e çıkarabilirim bir tık daha iyi öneriniz varsa. Bazı yorumlar var ki insanı bir tık kararsız bırakıyor.

DSP alırsan anakartının önemi yok zaten.

Herkesin beklentisi farkli. Bu butcelerde alacagin IEM sana en fazla 3.000 TL'lik bir performans verir. Beklentiye girip ROG pelta gibi bir headsetle ayni performansi vermesini isterse boyle kotu yorumlar cikiyor ortaya.

ROG peltanın bile çok çok daha iyi olacağını sanmıyorum açıkçası, Wireless çünkü. 4-5klık performans beklemek gerekir.

DSP alıyorum hocam o zaman anakartımın ses kartını bilmiyorum realtek sürücü kullanıyor bunu biliyorum sadece. bütçeyi 3 e çıkarabilirim bir tık daha iyi öneriniz varsa. Bazı yorumlar var ki insanı bir tık kararsız bırakıyor
Daha iyi bir onerin yok. EW200 ile Klean bu butcede iyi. DSP alabilirsin. Ben 3.5 mm varyasyonunu kullaniyorum. Sorun yasamadim henuz.