Kullanıyorum ve öneririm. Dış kısımlarını ağrıtmıyor.
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ses kartım iyi diyorsan aşağıdaki ürün de alınabilir.
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 849,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Girişi USB olduğundan geçenlerde eski Mafia 2 oynarken ses gelmeme sorunu yaşıyordum. Mafia 2 bitene kadar, hem ucuz hem de denemek için Havit'in en ucuz kulaklığını aldım. Anladığım kadarıyla Havit'in en dandik fason üretim ürünleri belirli bir fiyatın altında ve şuj görseldeki kulaklık padlerinin dönmesini sağlayan kısmın olmadığı ürünler oluyor. Kulaklıkta böyle bir şey yoksa %80 ihtimalle baskı yapıyor.
Eki Görüntüle 130110
Zaten bu model diğer fason üretim yapanlarda da var. İnsanlar ucuz diye alıyor. Kulağı tamamen kaplamıyor, ses kalitesi iyi değil ve ağrı yapıyor. Havit'in desteğine de yazmıştım. En azından yerelde iyi bir marka değeri kazandılar. Şu uygun fiyatlı ürünleri de, kendi belirledikleri tasarımlarla ürettirseler sorun kalmaz. Yukarıdaki padlerin dönmesini sağlayan sistem tüm kulaklıklarına şart bence.
Eki Görüntüle 130113
Bu kısım Hyper Cloud 2'de de var.
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-GM Gri Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-GM Gri Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Eki Görüntüle 130112
Ama mesela Havit'in fuxi kulaklıklarında böyle bir çıkıntı yok. O kulaklıklar kafayı ağrıtıyor mudur bilmiyorum.