Bütçe
2000

yoten

Uzman
Havit Gamenote H2230D kulaklık kullanıyorum ama kulaklarımı çok fazla ağrıtıyor, bu yüzden değiştirmek istiyorum. 2000 TL'ye kadar hangi kulaklık alınır. Kablolu kablosuz fark etmez. Bu bütçelerde kablolu kulaklık daha iyi diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır almak istiyorsan Cloud Core olabilir. İkinci el önerilerim:

-Cloud 3 (Fiyatı iyi, yine de şansını deneyebilirsin.)
-Cloud 2 (Pazarlık yapmalısın, pahalı bence.)

Son düzenleme:
Sıfır almak istiyorsan Cloud Core olabilir. İkinci el önerilerim:

-Cloud 3 (fiyatı iyi, yine de şansını deneyebilirsin.)
-Cloud 2 (pazarlık yapmalısın, pahalı bence.)
Hocam ikinci el kulaklık alınır mı sizce? Sıfır olarak Cloud Core ses ve mikrofon kalitesi olarak beni tatmin eder mi?

Hocam şu anki kulaklığım kulağımın dış kısımlarını cok fazla ağrıtıyor. Cloud Core alırsam bir sıkıntı yaşar mıyım?

Cloud Core mu daha iyi Stinger mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorum ve öneririm. Dış kısımlarını ağrıtmıyor.

Ses kartım iyi diyorsan aşağıdaki ürün de alınabilir.

Girişi USB olduğundan geçenlerde eski Mafia 2 oynarken ses gelmeme sorunu yaşıyordum. Mafia 2 bitene kadar, hem ucuz hem de denemek için Havit'in en ucuz kulaklığını aldım. Anladığım kadarıyla Havit'in en dandik fason üretim ürünleri belirli bir fiyatın altında ve şuj görseldeki kulaklık padlerinin dönmesini sağlayan kısımın olmadığı ürünler oluyor. Kulaklıkta böyle bir şey yoksa %80 ihtimalle baskı yapıyor.

2025-03-05_06-40.webp

Zaten bu model diğer fason üretim yapanlarda da var. İnsanlar ucuz diye alıyor. Kulağı tamamen kaplamıyor, ses kalitesi iyi değil ve ağrı yapıyor. Havit'in desteğine de yazmıştım. En azından yerelde iyi bir marka değeri kazandılar. Şu uygun fiyatlı ürünleri de, kendi belirledikleri tasarımlarla ürettirseler sorun kalmaz. Yukarıdaki padlerin dönmesini sağlayan sistem tüm kulaklıklarına şart bence.

2025-03-05_06-45.webp

Bu kısım Hyper Cloud 2'de de var.

2025-03-05_06-43.webp

Ama mesela Havit'in Fuxi kulaklıklarında böyle bir çıkıntı yok. O kulaklıklar kafayı ağrıtıyor mudur bilmiyorum.

Kullanıyorum ve öneririm. Dış kısımlarını ağrıtmıyor.

Ses kartım iyi diyorsan aşağıdaki ürün de alınabilir.

Girişi USB olduğundan geçenlerde eski Mafia 2 oynarken ses gelmeme sorunu yaşıyordum. Mafia 2 bitene kadar, hem ucuz hem de denemek için Havit'in en ucuz kulaklığını aldım. Anladığım kadarıyla Havit'in en dandik fason üretim ürünleri belirli bir fiyatın altında ve şuj görseldeki kulaklık padlerinin dönmesini sağlayan kısmın olmadığı ürünler oluyor. Kulaklıkta böyle bir şey yoksa %80 ihtimalle baskı yapıyor.

Eki Görüntüle 130110

Zaten bu model diğer fason üretim yapanlarda da var. İnsanlar ucuz diye alıyor. Kulağı tamamen kaplamıyor, ses kalitesi iyi değil ve ağrı yapıyor. Havit'in desteğine de yazmıştım. En azından yerelde iyi bir marka değeri kazandılar. Şu uygun fiyatlı ürünleri de, kendi belirledikleri tasarımlarla ürettirseler sorun kalmaz. Yukarıdaki padlerin dönmesini sağlayan sistem tüm kulaklıklarına şart bence.

Eki Görüntüle 130113

Bu kısım Hyper Cloud 2'de de var.

Eki Görüntüle 130112

Ama mesela Havit'in fuxi kulaklıklarında böyle bir çıkıntı yok. O kulaklıklar kafayı ağrıtıyor mudur bilmiyorum.

HyperX Cloud Core mu? Attığınız kulaklıkmı daha iyi?

Dediğiniz şey benim şu anki kulaklığımda da var. Aslında attığınız kulaklıkları görmüştüm ama daha kaliteli bir kulaklık almak istiyorum ve beni uzun süre götürebilecek bir kulaklık.

Hocam ikinci el kulaklık alınır mı sizce? Sıfır olarak Cloud Core ses ve mikrofon kalitesi olarak beni tatmin eder mi?
Evet 2.el kulaklık alınır. Daha 1 hafta önce, 3-4 yıl kullanılmış 2.el Steelseries Arctis Prime aldım. Kulak pedini değiştim, yeni gibi oldu. Kulaklığı 900 liraya aldım, 1500 lira da ses kartı ve ped masrafı oldu. Şu an gayet memnunum. Daha önce Cloud 2 ve Corsair HS80 kullandım. SS Arctis Prime ses kalitesi açısından ikisinden de çok daha iyi ancak tam performans için ses kartı gerekiyor, iyi bir anakartınız varsa gerekmeyebilir.

Cloud Core ile oyun oynarsınız ama müzik dinlemek için pek uygun olmaz.

Son düzenleme:
Evet 2.el kulaklık alınır. Daha 1 hafta önce, 3-4 yıl kullanılmış 2.el SteelSeries Arctis Prime aldım. Kulak pedini değiştim, yeni gibi oldu. Kulaklığı 900 liraya aldım, 1500 lira da ses kartı ve ped masrafı oldu. Şu an gayet memnunum. Daha önce Cloud 2 ve Corsair HS80 kullandım. SS Arctis Prime ses kalitesi açısından ikisinden de çok daha iyi ancak ses kartı gerekiyor, iyi bir anakartınız varsa gerekmeyebilir.

Cloud Core ile oyun oynarsınız ama müzik dinlemek için pek uygun olmaz.

Pek müzik dinleyen biri değilim. Oyun oynamak için alıyorum zaten. Attığınız Cloud 3 hoşuma gitti almaya çalışacağım teşekkürler hocam. 2. el bulamazsam Cloud Core mu daha iyi Cloud Stinger mı?

Bir de hocam dediğiniz kulaklıklar için ses kartı gerekiyor mu?

Pek müzik dinleyen biri değilim. Oyun oynamak için alıyorum zaten. Attığınız Cloud 3 hoşuma gitti almaya çalışacağım teşekkürler hocam. 2. el bulamazsam Cloud Core mu daha iyi Cloud Stinger mı?

Bir de hocam dediğiniz kulaklıklar için ses kartı gerekiyor mu?
Hayır, Cloud serisi için ek ses kartına ihtiyacınız yok. Cloud serisi için karşılaştırmalar böyle diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin.

C3 > C2 > Stinger 2 > Core > Stinger

Hayır, Cloud serisi için ek ses kartına ihtiyacınız yok. Cloud serisi için karşılaştırmalar böyle diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin.

C3 > C2 > Stinger 2 > Core > Stinger.

Bir konuda Stinger'ın onerildigini görmüştüm o yüzden sormak istedim.

Kablosuz olarak 2400 TL'ye Stinger 2 alınır mı hocam?