Bütçe
1.700-2.000 TL

k4moncik

Yetkin
Xiaomi Note 6 Pro 3/32 cihazı LineageOS 18.1 ile kullanıyorum.

Yakın bir ilçede arka kapak ve ön ekranı çatlak Xiaomi Mi 8 6/128 telefonu bir arkadaş 1700–2000 TL arasına satıyor. Sizce alınır mı? Xiaomi Note 6 Pro cihazımı kaç TL’den satarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında alınır ama ekran+kasa değişimi derken 2K'yı bulabilir tamir ücreti. Tamir ücreti karşılarım diyorsanız alın, donanımı gayet iyi. Tabii, kullanıma engel değilse yaptırmaya gerek yok.

Aslında alınır ama ekran+kasa değişimi derken 2K'yı bulabilir tamir ücreti. Tamir ücreti karşılarım diyorsanız alın, donanımı gayet iyi. Tabii, kullanıma engel değilse yaptırmaya gerek yok.

Pili hizli bitiyor denmis. Gun icinde 2-3 saat anca telefona bakiyorum. Pil benim icin sıkıntı olur mu? Catlak kullanima engel degil yazmis.

Kendi telefonumu kactan satarim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251212-002622_sahibinden.webp
    Screenshot_20251212-002622_sahibinden.webp
    1,3 MB · Görüntüleme: 53
Bataryası ölmüş olabilir hocam, Deji marka 500'e alırsınız. Resimde gördüğüm kadarıyla kullanıma engel çatlak yok. Ama değiştireceğim diyorsanız değmez. Cihazın kendisi ve tamiri derken 4K'yi geçecek ki değmez. Piyasayı pek bilmediğim için 1.8K-2K'den satabilirsiniz gibi.

Bataryası ölmüş olabilir hocam, Deji marka 500'e alırsınız. Resimde gördüğüm kadarıyla kullanıma engel çatlak yok. Ama değiştireceğim diyorsanız değmez. Cihazın kendisi ve tamiri derken 4K'yi geçecek ki değmez. Piyasayı pek bilmediğim için 1.8k-2K'den satabilirsiniz gibi.

Yani catlaklarin beni rahatsiz edecegini zannetmiyorum ama pil benim icin sıkıntı olabilir. Yarin ilana mesaj atip soracağım. Desteginiz icin teşekkür ederim, iyi aksamlar.

Sizce ne yapayım?

Son düzenleme: