KS KS crrylx Çalışkan Katılım 14 Eylül 2025 Mesajlar 19 Beğeniler 4 14 Eylül 2025 #11 Gece dedi: Bütçe çok az artarsa A9 Pro. 3395. standart zaten. Genişletmek için tıkla... A9 Pro almayı düşündüm ama siyahı olmadığı için vazgeçtim.
Gece dedi: Bütçe çok az artarsa A9 Pro. 3395. standart zaten. Genişletmek için tıkla... A9 Pro almayı düşündüm ama siyahı olmadığı için vazgeçtim.
Gece Üstün Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 1.148 Çözümler 19 Beğeniler 929 14 Eylül 2025 #12 crrylx dedi: A9 Pro almayı düşündüm ama siyahı olmadığı için vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Plus veya Pro, tercihiniz bu fare olsun.
crrylx dedi: A9 Pro almayı düşündüm ama siyahı olmadığı için vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Plus veya Pro, tercihiniz bu fare olsun.
KS KS crrylx Çalışkan Katılım 14 Eylül 2025 Mesajlar 19 Beğeniler 4 14 Eylül 2025 #13 Gece dedi: Plus veya Pro, tercihiniz bu fare olsun. Genişletmek için tıkla... Plus olanını alacağım direkt.
Gece dedi: Plus veya Pro, tercihiniz bu fare olsun. Genişletmek için tıkla... Plus olanını alacağım direkt.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.342 Yer İstanbul 14 Eylül 2025 #14 crrylx dedi: Plus olanını alacağım direkt. Genişletmek için tıkla... Pronun MCU'su daha iyi.
KS KS crrylx Çalışkan Katılım 14 Eylül 2025 Mesajlar 19 Beğeniler 4 14 Eylül 2025 #15 michaelscofield dedi: Pro'nun Mcu'su daha iyi. Genişletmek için tıkla... Setup Full siyah ondan dolayı o görünümü bozmak istemiyorum şimdi sipariş vereceğim Plus olanı.
michaelscofield dedi: Pro'nun Mcu'su daha iyi. Genişletmek için tıkla... Setup Full siyah ondan dolayı o görünümü bozmak istemiyorum şimdi sipariş vereceğim Plus olanı.
sytx Başarılı Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 105 Beğeniler 18 16 Eylül 2025 #16 crrylx dedi: Setup Full siyah ondan dolayı o görünümü bozmak istemiyorum şimdi sipariş vereceğim Plus olanı. Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz hocam?
crrylx dedi: Setup Full siyah ondan dolayı o görünümü bozmak istemiyorum şimdi sipariş vereceğim Plus olanı. Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz hocam?
KS KS crrylx Çalışkan Katılım 14 Eylül 2025 Mesajlar 19 Beğeniler 4 16 Eylül 2025 #17 sytx dedi: Memnun musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam sabah aldım testlerini vs ettim elde cok hafif oyunlar için vs uygun ve güzel alacaksan öneririm ama yeni aldığım için normal olarak uzun kullanım ile ilgili yorum yapamam 2-3 güne tekrardan yazarım. sytx dedi: Memnun musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam yazmayı unutmuşum ama al. Cok güzel kullanımı olsun tutuşu olsun şarj olarak da. Son düzenleme: 4 Ekim 2025
sytx dedi: Memnun musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam sabah aldım testlerini vs ettim elde cok hafif oyunlar için vs uygun ve güzel alacaksan öneririm ama yeni aldığım için normal olarak uzun kullanım ile ilgili yorum yapamam 2-3 güne tekrardan yazarım. sytx dedi: Memnun musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam yazmayı unutmuşum ama al. Cok güzel kullanımı olsun tutuşu olsun şarj olarak da.