2.000 TL'ye oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
2.000 TL
Ben bu kulaklığı müzik dinlemek için alacağım. Kulak bölümü geniş olan bir oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz? İnternetten de alabilirim fakat mağazalarda da bulunursa çok iyi olur. 2.000 TL bütçem var. Sesi kaliteli olursa çok iyi olur. Jak girişi olsun.

Son düzenleme:
Kulağım biraz büyük olduğu için oyuncu kulaklığı istiyorum.
Oyuncu kulaklıklarından alacağınız müzik performansı gerçek bir müzik kulaklığı kadar olmaz bilginiz olsun. Birde iyi bir ses almanız için oyuncu kulaklıklarından kablolu almanız lazım.

Bütçendeki en iyi kulak üstü kulaklıklardan biri.

İlla oyuncu kulaklığı isterim dersen.

Birde kulak içi ekliyeyim madem kulağınız büyükse.

Çok sağ olun hocam. Anker soundcore kulaklığın şarjı nasıl gidiyor? Yani şarjı uzun mu gidiyor? Bir de ses kalitesi iyi midir? Büyük kulağa olur değil mi hocam Anker Soundcore?

Çok sağ olun hocam. Anker Soundcore kulaklığın şarjı nasıl gidiyor? Yani şarjı uzun mu gidiyor? Bir de ses kalitesi iyi midir?

30-35 saati rahat deviriyor. Tasarruflu kullanırsan 40 saat. Bassları güzel hissediyorsun ve herhangi bir cızırdama veya kopma hatası vb. yaşamadım. Bu bütçede alınabilecek en iyilerden.

30-35 saati rahat deviriyor. Tasarruflu kullanırsan 40 saat. Bassları güzel hissediyorsun ve herhangi bir cızırdama veya kopma hatası vb. yaşamadım. Bu bütçede alınabilecek en iyilerden.
Bir de teknoloji mağazalarında bulunabilecek kulaklıklardan önerir misiniz? Anker Soundcore aklımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…