Detaylar
Kim cevapladı?30 ölçek civarı ithal/yerli bulabilirsin.
Bigjoy Beef'i öneririm. Özellikle süt ürünlerine hassasiyetin var ise. Hepsiburada'da 2K fiyatı.
Bigjoy Beef'i öneririm. Özellikle süt ürünlerine hassasiyetin var ise. Hepsiburada'da 2K fiyatı.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Hocam birde bir sorum daha var. Çikolatalı yok o fiyatlarda sanırım. Shake yapacağımız zaman Nesquik eklesek sıkıntı çıkarır mı?30 ölçek civarı ithal/yerli bulabilirsin.
Hocam bahsettiğim çikolatalı zaten. Onun dışı süt ile de yapılabilir ama bir tık anlamsız geldi bana. Özellikle yağ yakma döneminde iseniz tavsiye etmem. Bulkta ise olabilir belki.Hocam birde bir sorum daha var. Çikolatalı yok o fiyatlarda sanırım. Shake yapacağımız zaman Nesquik eklesek sıkıntı çıkarır mı?
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Hiç kullanmadığım için cahilliğime denk geldi hocam kusura bakmayın.Hocam bahsettiğim çikolatalı zaten. Onun dışı süt ile de yapılabilir ama bir tık anlamsız geldi bana. Özellikle yağ yakma döneminde iseniz tavsiye etmem. Bulkta ise olabilir belki.
Estağfurullah hocam ne demek, tadı ilk başta yabancı gelebilir belki fakat kesinlikle alışınca wheyden daha rahat gelecektir süt içince şişkinlik olur ya bu beef o şişkinliği yaşatmıyor. Tadı da koyu ve çikolatalı seviyor iseniz epey beğenirsiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutluHiç kullanmadığım için cahilliğime denk geldi hocam kusura bakmayın.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
O fiyata alıcağın protein tozu ya azdır ya da miktarı iyi ise kollajenle seyreltirmiştir. Tavuk almak daha mantıklı.
O fiyata alıcağın protein tozu ya azdır ya da miktarı iyi ise kollajenle seyreltirmiştir. Tavuk almak daha mantıklı.
Hocam tek tük stoklarda kalmış. Daha dandik yerli markalar da var ama bigjoy gibi kaliteli ithal marka var zaten bu fiyata. Tavuk'u takviye ile karıştırmak saçma olur.
Dosya Ekleri
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Hocam tek tük stoklarda kalmış. Daha dandik yerli markalar da var ama bigjoy gibi kaliteli ithal marka var zaten bu fiyata. Tavuk'u takviye ile karıştırmak saçma olur.
O yüzden miktarı vurguladım. Bigjoy tabii ki kaliteli ancak 2. 000 TL'ye tavuk aldımı daha çok besin öğesi almış olacak. o
Onu vurgulamaya çalıştım.
Daffy Duck
Üstün
SSN'e bakabilirsin. Şu aşağıdaki paket YENİYIL koduyla 1800 civarına düşüyor. EFSANE kodunu da deneyebilirsin hangisi daha ucuza geliyorsa. Ben bundan aldım.
www.ssnsports.com.tr
SSN Fitness Paketi SSN Command Quadro Whey 2100G + SSN Creatine 300G
SSN Fitness PaketiSSN Command Quadro Whey 2100G + SSN Creatine 300GSSN Fitness Paketi; yüksek proteinli SSN Command Quadro Whey 2100 g ve saf SSN Creatine 300 g içeren profesyonel bir sporcu kombinasyonudur. Kas kütlesi artışı, güç ve hızlı toparlanma için ideal settir.Command Quadro Whey 2100 g – P