MFG V2 kullandım önceden, oldukça kaliteli bir pad. Control+ V3 yeni çıktı ama o da çok kaliteli pad.
Sizce benim dediklerim kötü mü yoksa iyi değil mi level 10 olan benim de.
MFG V2 kullandım önceden, oldukça kaliteli bir pad. Control+ V3 yeni çıktı ama o da çok kaliteli pad.
SS QCK kötü diyorlar hocam ondan. Ben öyle duydum.Sizce benim dediklerim kötü mü yoksa iyi değil mi level 10 olan benim de.
Vaxee Pa'ya da baktım. Yurt dışında olduğu için bilemedim.Sizce benim dediklerim kötü mü yoksa iyi değil mi level 10 olan benim de.
Bu ürünlere kıyasla QCK daha alt sınıfta evet. Bu ürünler daha iyi.SS QCK kötü diyorlar hocam ondan. Ben öyle duydum.
Vaxe PAA da baktım. Yurt dışında olduğu için bilemedim.
FreeFall kirlenmeye çok müsait oluyor. Özellikle MFG olan. SV base Control V3 Sert taban ve biraz daha az kirlenyor o alınabilir. Wraith Ace alınacaksa bana kalırsa Sunset yerine Serenity bakmalı Sunset biraz yavaş kaçacaktır Soa Pro'dan sonra. Tang dao kullanmadım onu bilmiyorum.
Ace Series olabilir.
![]()
FreeFall MFG V2 SV Taban Mousepad
wraithesports.com
Şu ikisine de göz atın, kaliteli bunlar da.
ESPTiger'in bu ürünü olabilir.
Uzun ömürlü ve kirlenmeyen hangisidir?FreeFall kirlenmeye çok müsait oluyor. Özellikle MFG olan. SV base Control V3 Sert taban ve biraz daha az kirlenyor o alınabilir. Wraith Ace alınacaksa bana kalırsa Sunset yerine Serenity bakmalı Sunset biraz yavaş kaçacaktır Soa Pro'dan sonra. Tang dao kullanmadım onu bilmiyorum.
Wraith Ace'ler normal kumaş olduğundan yıkamaya daha müsait. Düzgün bakarsan daha uzun süre kullanırsın.
Control+ V3 ve Wraith Ace.
Koldan oynuyorum. Nem tutmayan, ve koldan oynarken kolumun sadece 1 kısmı değiyor kolumun tamamı değmiyor. Nem tutunca da terliyorum doğal olarak. Oynayamıyorum düzgünce. Hangisi?
Ace Series alabilirsiniz. Wraith, Wraith markalı ürünlerde de daha ilgili oluyor.Koldan oynuyorum. Nem tutmayan, ve koldan oynarken kolumun sadece 1 kısmı değiyor kolumun tamamı değmiyor. Nem tutunca da terliyorum doğal olarak. Oynayamıyorum düzgünce. Hangisi?