2.000 TL'ye Spirit of Aim Hybrid yerine Mouse Pad önerisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Koldan oynuyorum. Nem tutmayan, ve koldan oynarken kolumun sadece 1 kısmı değiyor kolumun tamamı değmiyor. Nem tutunca da terliyorum doğal olarak. Oynayamıyorum düzgünce. Hangi mouse padi önerirsiniz?

FreeFall kirlenmeye çok müsait oluyor. Özellikle MFG olan. SV base Control V3 Sert taban ve biraz daha az kirlenyor o alınabilir. Wraith Ace alınacaksa bana kalırsa Sunset yerine Serenity bakmalı Sunset biraz yavaş kaçacaktır Soa Pro'dan sonra. Tang dao kullanmadım onu bilmiyorum.

Uzun ömürlü ve kirlenmeyen hangisidir?

Onun dışında QCK düşünülüyorsa güncel QCK Performance modelleri arasından Balanced olan alınabilir.

Uzun ömürlü ve kirlenmeyen hangisidir?
Wraith Ace'ler normal kumaş olduğundan yıkamaya daha müsait. Düzgün bakarsan daha uzun süre kullanırsın.

Koldan oynuyorum. Nem tutmayan, ve koldan oynarken kolumun sadece 1 kısmı değiyor kolumun tamamı değmiyor. Nem tutunca da terliyorum doğal olarak. Oynayamıyorum düzgünce. Hangisi?
Ace Series alabilirsiniz. Wraith, Wraith markalı ürünlerde de daha ilgili oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…