2.000 TL'ye Spirit of Aim Hybrid yerine Mouse Pad önerisi

Koldan oynuyorum. Nem tutmayan, ve koldan oynarken kolumun sadece 1 kısmı değiyor kolumun tamamı değmiyor. Nem tutunca da terliyorum doğal olarak. Oynayamıyorum düzgünce. Hangisi?
Bana kalırsa Ace al. Control V3 + çok temiz bakman gereken aşırı toz toplayan bir pad. Eğer terleme sorunun varsa Sleeve alabilir veya kolunun o kısmını saracak şekilde bir T-shirt parçası ile beraber yapışmayı engelleyebilirsin ama dediğin durum her pad için olur uzun kullanımda fazla terlediğinde gün sonunda doğru yapışmayı hissedersin.

Sizce benim dediklerim kötü mü yoksa iyi değil mi level 10 olan benim de.

Bende 10 levelim. 10 level olmak ile kaliteli ekipman önermek arasında pek ilişki yok en azından fazla ekipman deneyimlemiş kullanıcıysan. QCK'nın güncellenmiş halleri bakılabilir yoksa 2000TL pad ile QCK karşılaştırmak saçma olur. Onun dışında da 2. öneriniz zaten şuan TR'ye gelmesi imkansız olan bir pad.

Hangisini almalıyım?

Hangisini almalıyım?

Eğer hız olarak soa Hybrit'e yakın bir şey arıyorsan serenity tercih et. Biraz daha yavaş ve kontrollü bir mouse pad için sunset tercih edilebilir. Sleeve alacaksan da direk Wraith sleeve alabilirsin. Benim tavsiyem bileğe kadar geleni al. Eldivenli sleeve rahat olmuyor bana kalırsa.

Ace Series alabilirsiniz. Wraith, Wraith markalı ürünlerde de daha ilgili oluyor.
ZOWIE G-SR-SE benzeri öneriniz var mı?

Xeus ve birsürü top aimerlar o zowieyi kullanıyor emin misiniz?

Xeus ve birsürü top aimerlar o zowieyi kullanıyor emin misiniz?
Ben zaten GSR'dan memnundum, sadece bu pad çok uygundu birkaç arkadaşım aldı çok övdüler deneyeyim dedim fiyatı uygun olduğu için bir zarar etmem diyerek. Gayet memnunum şu an GSR kenarda duruyor, biraz eskidi Türkiye'de sıfırını bulma şansınız yok. Zowie ile bizzat konuştum şu anlık mousepad getirmiyorlar ve yakın zamanda böyle bir planları yok.

Ayrıca Spirit of Aim Hybrid yerine önerdiğiniz için bu Mousepad sizin için ideal. GSR-SE cloth yüzeyli bir pad, hibrit değil.

Türkiye'ye gelen mousepadler tekstil malzemesi olarak geçtiği için başka bir vergi sınıflandırmasına giriyor

Amazondan alamaz mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…